Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Kuracie rizoto

Grilované tofu
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Grilované rebierka
Chilli con carne
Slepačia polievka s knedličkami
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Kuracie tyčinky v kečupe
Hríbová mrvenička
Mrkvová polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Strukovinový šalát so zeleninou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Opekaná zelenina
Biela ryba s fazuľou
Ražniči z mletého mäsa
Stredomorská frittata
Cesnakové bruskety
Ružičková polievka
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Strukovinové fašírky
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ochutená ryža
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Tabouleh
Biela ryba s kuskusom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracina s kozím syrom
Grilované kuracie prsia
Kurací paprikáš
Bohatá jesenná polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Pečená ryba v papieri
Fish&Chips v tortille
Plnená pečená cibuľa
Bravčové kotlety so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Polievka z fazuľových strukov
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Stredomorský šalát
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Treska so zeleninou
Paštéta z husacej pečene
Šalát s pikantným steakom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Oranžové rizoto
Mäsové guľky s omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Chtuné jedlo so sviežim vzhľadom, ktoré splní všetky vaše očakávania.

Suroviny

2 kocky slepačieho bujónu Podravka
2 - 3 lyžice oleja
350 g kuracích pŕs
100 g mrkvy
200 g póru
200 g Lagris ryže arborio
150 ml bieleho vína
1 l vody
30 g masla
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate
2 - 3 lyžice nastrúhaného parmezánu
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Slepačí bujón

Slepačí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Do 1 l teplej vody dáme 2 kocky bujónu Podravka a privedieme k varu.
  • 2 Na rozpálenom oleji opečieme kuracie prsia nakrájané na kocky.
  • 3 Mrkvu a pór nakrájame na krúžky a pridáme k mäsu. Osolíme, okoreníme, pridáme 150 ml vývaru a povaríme cca 10 minút na miernom ohni.
  • 4 Keď sa vývar vyparí, pridáme ryžu, tiež krátko orestujeme, zalejeme vínom a varíme, dokým sa víno neodparí.
  • 5 Za stáleho pridávania vývaru, varíme dovtedy, dokým ryža nezmäkne a nebude al dente (cca 15 - 18 minút).

Tip

Vývar pridávajte kúsok po kúsku a iba vtedy, keď ryža absorbovala všetok pred tým pridaný vývar.

Porcia

Panvicu zložíme z ohňa, podľa chuti dosolíme, vmiešame maslo, posypeme petržlenovou vňaťou, parmezánom a ihneď podávame.

Zdieľať s priateľmi