Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Cestoviny farfalle s kozím syrom

Chilli con carne
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované rebierka
Stredomorský šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Grilované kuracie prsia
Strukovinové fašírky
Paradajkové košíčky so pšenom
Šalát s pikantným steakom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Oranžové rizoto
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Hríbová mrvenička
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované tofu
Kuracie rizoto
Lahodné pečené zemiaky
Opekaná zelenina
Ružičková polievka
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cesnakové bruskety
Mrkvová polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Slepačia polievka s knedličkami
Sójový šalát s tuniakom
Ražniči z mletého mäsa
Rizoto na španielsky spôsob
Treska so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Tabouleh
Paštéta z husacej pečene
Kuracina s kozím syrom
Bravčové kotlety so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Pečená ryba v papieri
Plnená pečená cibuľa
Ochutená ryža
Morčacie rolky s ryžou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Sladko-kyslé grilované ražniči
Biela ryba s fazuľou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Šalát z grilovanej zeleniny
Zapečené špagety s tuniakom
Stredomorská frittata
Biela ryba s kuskusom
Mäsové guľky s omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Kurací paprikáš
Fish&Chips v tortille
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si toto ľahké a osviežujúce jedlo v letných mesiacoh. Zeleninu môžete pokvapkať kvalitným olivovým olejom, pretože vitamíny sa rozpúšťajú v tukoch.

Suroviny

500 g Podravka cestovín (farfalle)
1 konzerva čiernych olív
1 červená kapia
1 čili paprika - podľa chuti
500 g cherry paradajok
1 uhorka
Podravka na šalát
čerstvý kozí syr
soľ
korenie
olivový olej

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale "al dente" (akurát na zub). 
  • 2 Nakrájame si zeleninu na drobné kocky, olivy na kolieska. Uvarené cestoviny scedíme, jemne polejeme olejom a primiešame nakrájanú a okorenenú zeleninu.
  • 3 Posypeme Podravkou na šalát. Nakoniec ozdobíme kozím syrom, ktorý veľmi dobre doplní chuť celého jedla.

Porcia

Môžeme podávať ako hlavné teplé jedlo, ale i ako studené občerstvenie.

Malé tajomstvá

Kozí syr je ľahko stráviteľný, obsahuje veľa vápnika a posilňuje imunitu. Najkvalitnejší kozí syr môžeme kúpiť na konci jari a v lete.

Zdieľať s priateľmi