Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Zapečené špagety s tuniakom

Kuracie tyčinky v kečupe
Pečený losos v medovej omáčke
Šalát s pikantným steakom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kurací paprikáš
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie rizoto
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ružičková polievka
Mäsové guľky s omáčkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Oranžové rizoto
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Strukovinové fašírky
Sójový šalát s tuniakom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Stredomorská frittata
Pečená ryba v papieri
Hríbová mrvenička
Morčacie rolky s ryžou
Grilované kuracie prsia
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Biela ryba s kuskusom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Chilli con carne
Polievka z fazuľových strukov
Paštéta z husacej pečene
Fish&Chips v tortille
Slepačia polievka s knedličkami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bravčové kotlety so zeleninou
Tabouleh
Biela ryba s fazuľou
Grilované tofu
Cesnakové bruskety
Kuracie mäso na thajský spôsob
Strukovinový šalát so zeleninou
Plnená pečená cibuľa
Opekaná zelenina
Mrkvová polievka
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Morčacina s citrónom a oreganom
Lahodné pečené zemiaky
Treska so zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Kuracina s kozím syrom
Stredomorský šalát
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Grilované rebierka
Paradajkové košíčky so pšenom
Ochutená ryža
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Viac receptov pre túto náladu

Zapečené špagety s tuniakom sú určite chutným stredomorským jedlom s paradajkovou omáčkou, cesnakom, olivovým olejom, syrom ricotta a stredomorským korením. Bohatú chuť jedla doplňte vhodne vybraným vínom.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
390g Podravka krájaných paradajok s chilli
115g Eva tuniaka v olivovom oleji
300g syra ricotta
400g Špagety Podravka
8ks zelených odkôstkovaných olív
1 kávová lyžica Podravky ochucovadla
soľ, korenie
posekaná bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Na olivovom oleji speníme cesnak, pridáme krájané paradajky s chilli, soľ, korenie, Podravku ochucovadlo a podľa potreby podlejeme trochou vody. Varíme 10 minút.
  • 2 Potom pridáme scedený tuniak s rozmrveným syrom ricotta a pripravenú omáčku spojíme s uvarenými špagetami.
  • 3 Zmes vložíme do ohňovzdornej misy, pridáme olivy a zapekáme v predhriatej rúre pri 200 ° C po dobu 15-20 minút.

Porcia

Pred podávaním posypeme bazalkou.

Malé tajomstvá

Ricottu môžeme zameniť akýmkoľvek iným čerstvým syrom

Zdieľať s priateľmi