Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Ražniči z mletého mäsa

Sladko-kyslé grilované ražniči
Strukovinový šalát so zeleninou
Mrkvová polievka
Slepačia polievka s knedličkami
Stredomorský šalát
Bravčové kotlety so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Grilované tofu
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Ružičková polievka
Strukovinové fašírky
Šalát s pikantným steakom
Grilované rebierka
Chilli con carne
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Treska so zeleninou
Opekaná zelenina
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pečený losos v medovej omáčke
Pečená ryba v papieri
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované kuracie prsia
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Stredomorská frittata
Paštéta z husacej pečene
Cestoviny na stredomorský spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Plnená pečená cibuľa
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kuracina s kozím syrom
Bohatá jesenná polievka
Polievka z fazuľových strukov
Fish&Chips v tortille
Hríbová mrvenička
Kuracie rizoto
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Oranžové rizoto
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Kurací paprikáš
Biela ryba s fazuľou
Rizoto na španielsky spôsob
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Tabouleh
Cesnakové bruskety
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Zapečené špagety s tuniakom
Morčacina s citrónom a oreganom
Sójový šalát s tuniakom
Šalát z grilovanej zeleniny
Biela ryba s kuskusom
Mäsové guľky s omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Ochutená ryža
Viac receptov pre túto náladu

Guľky z mletého mäsa spolu s cibuľou napichajte na špajdlu, podávajte s chutným Ajvarom Podravka a vychutnávajte si výborné jedlo pripravené pod holým nebom.

Suroviny

800 g mletej teľaciny
100 g ochucovadla pikant Podravka
100 g cibule
2 strúčiky cesnaku
1 vajce
1 lyžica nakrájanej petržlenovej vňate
1 - 2 lyžice strúhanky
2 červené cibule
Ajvar jemný Podravka
olej na potretie grilu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Mleté mäso zmiešame s nadrobno nakrájanou cibuľou, pretlačeným cesnakom a Podravka ochucovadlom pikant. Zmes poriadne premiešame a necháme postáť cca 30 minút.
  • 2 Pridáme vajce, petržlenovú vňať a strúhanku a všetko to spolu ešte raz a rukami premiešame, aby sa ingredience poriadne prepojili a aby sa nám dali urobiť guľky.
  • 3 Zo zmesi vytvarujeme menšie guľky. Červenú cibuľu nakrájame na väčšie časti (najlepšie štvrtiny) a potom ich striedavo s guľkami napichujeme na špajdle.
  • 4 Pripravené ražniči grilujeme na grile alebo grilovacej panvici.

Tip

Na prípravu mäsových guliek je najlepšie použiť nahrubšie pomleté mäso, aby vám guľky držali pokope.

Porcia

Na doplnenie chuti môžete toto jedlo podávať s Ajvarom jemným Podravka, s omáčkou podľa vašej chuti alebo teplým pečivom.

Zdieľať s priateľmi