Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Morčacie rolky s ryžou

Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Bravčové kotlety so zeleninou
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Zapečené špagety s tuniakom
Pečený losos v medovej omáčke
Slepačia polievka s knedličkami
Kuracie rizoto
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie mäso na thajský spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Šalát z grilovanej zeleniny
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilované tofu
Bohatá jesenná polievka
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Kurací paprikáš
Chutný šalát z opečených zemiakov
Opekaná zelenina
Paradajkové košíčky so pšenom
Mrkvová polievka
Oranžové rizoto
Hríbová mrvenička
Ružičková polievka
Treska so zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Strukovinové fašírky
Mäsové guľky s omáčkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Biela ryba s fazuľou
Grilované kuracie prsia
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Polievka z fazuľových strukov
Lahodné pečené zemiaky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Paštéta z husacej pečene
Morčacina s citrónom a oreganom
Stredomorský šalát
Fish&Chips v tortille
Šalát s pikantným steakom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Stredomorská frittata
Ochutená ryža
Tabouleh
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Sójový šalát s tuniakom
Strukovinový šalát so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Pečená ryba v papieri
Grilované rebierka
Plnená pečená cibuľa
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracina s kozím syrom
Cesnakové bruskety
Chilli con carne
Viac receptov pre túto náladu

Typická chuť špenátu, spolu s kúskami šunky, sa k morčaciemu mäsu výborné hodí. Ak k tomu pridáte vôňu basmati ryže, o prevoňanú kuchyňu máte postarané!

Suroviny

4 plátky morčacích pŕs
150 g šunky
čerstvý špenát
5 dcl vody
1 kocku Podravka zeleninového bujónu
400 g Lagris ryže Basmati
špenát
restovaná cibuľa
drvený cesnak
soľ
pažítka
hrášok na ozdobenie

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Plátky mäsa naklepeme, okoreníme, obložíme šunkou a špenátom a zvinieme do roliek, ktoré spojíme špajdlou alebo špáradlom a krátko restujeme na oleji.
  • 2 Kocku zeleninového bujónu vložíme do vriacej vody a varíme 3 minúty. Mäso dusíme za občasného podlievania vývarom.
  • 3 Do uvarenej ryže Basmati vmiešame špenát a restovanú cibuľu s cesnakom.

Porcia

Podávame ozdobené hráškom alebo pažítkou.

Malé tajomstvá

Na podlievanie mäsa môžeme miesto vývaru použiť biele víno.

Zdieľať s priateľmi