Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Ochutená ryža

Rustikálne morčacie stehno na plechu
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Fish&Chips v tortille
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Strukovinové fašírky
Biela ryba s fazuľou
Grilované tofu
Bravčové kotlety so zeleninou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Pečený losos v medovej omáčke
Zapečené špagety s tuniakom
Mäsové guľky s omáčkou
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Sójový šalát s tuniakom
Opekaná zelenina
Kuracie mäso na thajský spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kuracie tyčinky v kečupe
Šalát z grilovanej zeleniny
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované kuracie prsia
Kuracina s kozím syrom
Polievka z fazuľových strukov
Stredomorská frittata
Kuracie rizoto
Pečená ryba v papieri
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Stredomorský šalát
Tabouleh
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Biela ryba s kuskusom
Mrkvová polievka
Plnená pečená cibuľa
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilované rebierka
Treska so zeleninou
Paštéta z husacej pečene
Rizoto na španielsky spôsob
Ružičková polievka
Oranžové rizoto
Šalát s pikantným steakom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cesnakové bruskety
Ražniči z mletého mäsa
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Slepačia polievka s knedličkami
Chilli con carne
Bohatá jesenná polievka
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cestoviny na stredomorský spôsob
Strukovinový šalát so zeleninou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kurací paprikáš
Morčacie rolky s ryžou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hríbová mrvenička
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte ryžu ochutenú kurkumou, kde ochutnáte trošku nezvyčajnú chuť a určite sa v kuchyni trošku odlíšite.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
150 g cibule
300 g ryže
2 lyžičky Podravka ochucovadla
500 ml vody
1/2 lyžičky cesnaku
1 lyžička kurkumy

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Na zahriatom olivovom oleji krátko opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme umytú a scedenú ryžu a za stáleho miešania pražíme, dokým ryža nebude sklovitá.
  • 2 Posypeme Podravka ochucovadlom, prilejeme vodu, premiešame a pridáme cesnak a kurkumu. Varíme približne 20 minút, dokým ryža neabsorbuje všetku vodu.

Tip

Cibuľu a ryžu pražte spolu, pretože ryža nasiakne sladkosť cibule.

Porcia

Podávame s akýmkoľvek druhom mäsa a takisto aj s rôznymi omáčkami.

Zdieľať s priateľmi