Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Bravčové kotlety so zeleninou

Ochutená ryža
Mäsové guľky s omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Strukovinové fašírky
Cesnakové bruskety
Kuracina s kozím syrom
Lahodné pečené zemiaky
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Tabouleh
Sójový šalát s tuniakom
Biela ryba s kuskusom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Hríbová mrvenička
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Oranžové rizoto
Strukovinový šalát so zeleninou
Pečená ryba v papieri
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Opekaná zelenina
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Šalát s pikantným steakom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Biela ryba s fazuľou
Stredomorský šalát
Chilli con carne
Treska so zeleninou
Paštéta z husacej pečene
Plnená pečená cibuľa
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilované tofu
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie tyčinky v kečupe
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zapečené špagety s tuniakom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Slepačia polievka s knedličkami
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Šalát z grilovanej zeleniny
Rizoto na španielsky spôsob
Kurací paprikáš
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie mäso na thajský spôsob
Fish&Chips v tortille
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Paradajkové košíčky so pšenom
Mrkvová polievka
Grilované kuracie prsia
Morčacie rolky s ryžou
Grilované rebierka
Ražniči z mletého mäsa
Ružičková polievka
Kuracie rizoto
Sladko-kyslé grilované ražniči
Stredomorská frittata
Polievka z fazuľových strukov
Viac receptov pre túto náladu

Bravčové kotlety s mrkvou, zelerom v kombinácii s olivovým olejom, to je tá pravá cesta k vyváženej strave.

Suroviny

8 bravčových kotliet (asi 800 g)
½ lyžičky čierneho korenia
1 lyžica Podravky ochucovadla
60 ml olivového oleja
2 ks šalotky (150 g)
300 g mrkvy
4 stopky zeleru
1 lyžica cukru
2 lyžice balzamikového octu
1 kocka Hovädzieho bujónu Podravka
40 g masla
2 vetvičky rozmarínu
3 strúčiky cesnaku

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Kotlety okoreníme, posypeme lyžicou Podravky ochucovadla a necháme odležať.
  • 2 Šalotku osmažíme na oleji, pridáme mrkvu nakrájanú na prúžky a nastrúhaný zeler.
  • 3 Pridáme cukor, keď začne karamelizovať, prilejeme balzamikový ocot, trochu vody a bujón Podravka.
  • 4 Krátko dusíme, aby zelenina ostala chrumkavá.
  • 5 Pripravené bravčové kotlety osmažíme na horúcom olivovom oleji pri vysokej teplote.
  • 6 Po otočení kotlety pridáme maslo, rozmarín, na záver cesnak a čierne korenie.

Porcia

Hotové bravčové kotlety podávame s pripravenou zeleninou.

Zdieľať s priateľmi