Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Cestoviny na stredomorský spôsob

Chilli con carne
Kurací paprikáš
Kuracie rizoto
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Sójový šalát s tuniakom
Mäsové guľky s omáčkou
Bravčové kotlety so zeleninou
Oranžové rizoto
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie mäso na thajský spôsob
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Lahodné pečené zemiaky
Paradajkové košíčky so pšenom
Mrkvová polievka
Zapečené špagety s tuniakom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Biela ryba s fazuľou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Stredomorský šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Stredomorská frittata
Treska so zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Bohatá jesenná polievka
Strukovinové fašírky
Strukovinový šalát so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie tyčinky v kečupe
Šalát s pikantným steakom
Ražniči z mletého mäsa
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Kuracina s kozím syrom
Paštéta z husacej pečene
Slepačia polievka s knedličkami
Rizoto na španielsky spôsob
Plnená pečená cibuľa
Grilované rebierka
Ružičková polievka
Cesnakové bruskety
Pečená ryba v papieri
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované tofu
Šalát z grilovanej zeleniny
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Tabouleh
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Opekaná zelenina
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morčacie rolky s ryžou
Ochutená ryža
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Hríbová mrvenička
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Fish&Chips v tortille
Grilované kuracie prsia
Sladko-kyslé grilované ražniči
Biela ryba s kuskusom
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi