Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Šalát z grilovanej zeleniny

Plnená pečená cibuľa
Cesnakové bruskety
Zapečené špagety s tuniakom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Rizoto na španielsky spôsob
Bohatá jesenná polievka
Chilli con carne
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracina s kozím syrom
Slepačia polievka s knedličkami
Stredomorská frittata
Pečená ryba v papieri
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované kuracie prsia
Stredomorský šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ochutená ryža
Tabouleh
Morčacie rolky s ryžou
Sójový šalát s tuniakom
Paradajkové košíčky so pšenom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Bravčové kotlety so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šalát s pikantným steakom
Fish&Chips v tortille
Strukovinové fašírky
Sladko-kyslé grilované ražniči
Lahodné pečené zemiaky
Oranžové rizoto
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Hríbová mrvenička
Paštéta z husacej pečene
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Morčacina s citrónom a oreganom
Kurací paprikáš
Pečený losos v medovej omáčke
Biela ryba s fazuľou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované tofu
Treska so zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Mrkvová polievka
Grilované rebierka
Polievka z fazuľových strukov
Biela ryba s kuskusom
Opekaná zelenina
Ružičková polievka
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Ražniči z mletého mäsa
Kuracie rizoto
Kuracie mäso na thajský spôsob
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Dokonale ugrilovaná zelenina poteší milovníkov vegetariánskej kuchyne a spolu s Ajvarom od Podravky bude toto jedlo nezabudnuteľným zážitkom pod holým nebom.

Suroviny

1 Podravka na šalát
150 g jarnej cibuľky
400 g cukety
400 g baklažánu
200 g červenej papriky
200 g žltej papriky
100 g Ajvaru pikant Podravka
250 g čerstvého syru (feta, ricotta, tvaroh, cottage cheese)
150 g zelených olív
4 strúčiky cesnaku
50 ml olivového oleja
petržlenová vňať
čierne korenie mleté
soľ

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Papriku, cuketu, baklažán a jarnú cibuľku poriadne umyjeme. Papriku nakrájame na väčšie kúsky, na cukete a baklažáne odrežeme konce a nakrájame ich na plátky hrubé asi 1 cm a cibuľku prekrojíme na polovicu.
  • 2 Všetku nakrájanú zeleninu dáme na dobre rozohriaty gril alebo grilovaciu panvicu a grilujeme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Zeleninu zložíme z ohňa, necháme ju trošku vychladnúť, potom ju nakrájame na menšie kúsky a dáme ju do misky s pokrievkou.
  • 4 Pridáme scedené olivy, na väčšie kúsky podrvený tvaroh, Podravku na šalát, pokvapkáme olivovým olejom a poriadne premiešame. Necháme postáť niekoľko minút.
  • 5 Pridáme Ajvar pikant Podravka, posypeme petžlenovou vňaťou, dobre premiešame a ihneď podávame.

Tip

Šalát môžete doplniť čerstvou rukolou, na tenko nakrájanou reďkovou alebo inou zeleninou podľa vašej chuti.

Porcia

Podľa chuti osolíme, okoreníme a podávame.

Zdieľať s priateľmi