Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Sladko-kyslé grilované ražniči

Stredomorský šalát
Opekaná zelenina
Rizoto na španielsky spôsob
Biela ryba s fazuľou
Paštéta z husacej pečene
Kuracie tyčinky v kečupe
Strukovinový šalát so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Chilli con carne
Kurací paprikáš
Polievka z fazuľových strukov
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracina s kozím syrom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Strukovinové fašírky
Morčacie rolky s ryžou
Ražniči z mletého mäsa
Kuracie mäso na thajský spôsob
Ružičková polievka
Slepačia polievka s knedličkami
Oranžové rizoto
Treska so zeleninou
Hríbová mrvenička
Paradajkové košíčky so pšenom
Grilované tofu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Kuracie rizoto
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cesnakové bruskety
Pečený losos v medovej omáčke
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát z grilovanej zeleniny
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Tabouleh
Grilované kuracie prsia
Fish&Chips v tortille
Lahodné pečené zemiaky
Sójový šalát s tuniakom
Šalát s pikantným steakom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela ryba s kuskusom
Pečená ryba v papieri
Bohatá jesenná polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Plnená pečená cibuľa
Ochutená ryža
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Bravčové kotlety so zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Mrkvová polievka
Grilované rebierka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Stredomorská frittata
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Grilované ražniči obalené krásnou žltou farbou posypte nadrobno nakrájanými čili papričkami a koriandrom, zalejte omáčkou vytvorenou z olivového oleja, medu a limetkovej šťavy a garantujeme vám, že tú skvelú chuť si určite zapamätáte.

Suroviny

1 kg kuracích pŕs
3 lyžice Podravky ochucovadla s cesnakom
1 lyžica medu
1 zväzok koriandru
1 limetka
2 čili papričky
olivový olej

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Kuracie prsia očistíme a nakrájame na kocky. Zmiešame ich s marinádou pripravenou z olivového oleja a Podravky ochucovadla s cesnakom a dobre premiešame.
  • 2 Takto pripravené kocky napicháme na špajdle a polejeme šťavou z 1/2 limetky. Prikryjeme a necháme postáť 30 minút až 1 hodinu.
  • 3 Marinované ražniči grilujeme na rozpálenom grile zo všetkých strán, dokým nebude mať krásnu žltú farbu.
  • 4 Keď je ražniči hotové, preložíme ho do misky, posypeme nakrájanými čili papričkami a koriandrom, pokvapkáme zmesou vytvorenou z olivového oleja, medu, šťavy z 1/2 limetky a nastrúhanej limetkovej kôry.

Tip

Predtým ako použijete špajdle, namočte ich do vody, aby sa počas grilovania nespálili.

Porcia

Hotové jedlo prikryte a po 5 minútach ho môžete podávať.

Zdieľať s priateľmi