Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou

Kuracie tyčinky v kečupe
Strukovinové fašírky
Paštéta z husacej pečene
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Šalát s pikantným steakom
Sójový šalát s tuniakom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované kuracie prsia
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Pečená ryba v papieri
Bravčové kotlety so zeleninou
Stredomorská frittata
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Treska so zeleninou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Chilli con carne
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Grilované rebierka
Stredomorský šalát
Ražniči z mletého mäsa
Strukovinový šalát so zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Biela ryba s fazuľou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Morčacie rolky s ryžou
Pečený losos v medovej omáčke
Opekaná zelenina
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Ochutená ryža
Biela ryba s kuskusom
Slepačia polievka s knedličkami
Tabouleh
Polievka z fazuľových strukov
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie rizoto
Cesnakové bruskety
Mrkvová polievka
Bohatá jesenná polievka
Ružičková polievka
Hríbová mrvenička
Fish&Chips v tortille
Kurací paprikáš
Kuracie mäso na thajský spôsob
Paradajkové košíčky so pšenom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Grilované tofu
Kuracina s kozím syrom
Zapečené špagety s tuniakom
Plnená pečená cibuľa
Oranžové rizoto
Viac receptov pre túto náladu

Ajvar sa skvelo hodí aj k cestovinám. Náš recept so slaninou a mozzarellou si jednoducho obľúbite. O rýchlu večeru je postarané.

Suroviny

300 g špagiet Podravka
300 ml vody zo špagiet
100 g slaniny nakrájanej na kocky
3 - 4 lyžice Ajvaru jemného Podravka
125 g mozzarelly
pár lístkov čerstvej bazalky
strúhaný syr na podávanie

Použili sme

Ajvar jemný

Ajvar jemný

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

3 osoby20 min

  • 1 Špagety uvaríme v osolenej vode al dente. Scedíme ale necháme si približne 300 ml vody bokom na omáčku.
  • 2 Nakrájanú slaninu opečieme bez tuku na panvici. Keď zhnedne, pridáme k nej špagety a polovicu vody v ktorej sa špagety varili. Riadne premiešame, povaríme približne 5 minút a pridáme Ajvar.
  • 3 Opäť premiešame, v prípade potreby prilejeme ešte trochu vodu a odstavíme.
  • 4 Na záver pridáme mozzarellu nakrájanú na kúsky a čerstvú bazalku.

Porcia

Podávame teplé a posypané strúhaným syrom.

Zdieľať s priateľmi