Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Šalát s pečenými reďkovkami a medom

Hríbová mrvenička
Treska so zeleninou
Kuracina s kozím syrom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Paštéta z husacej pečene
Stredomorský šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie tyčinky v kečupe
Mrkvová polievka
Paradajkové košíčky so pšenom
Plnená pečená cibuľa
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Strukovinové fašírky
Grilované rebierka
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Oranžové rizoto
Mäsové guľky s omáčkou
Opekaná zelenina
Grilované kuracie prsia
Cestoviny na stredomorský spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Strukovinový šalát so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Slepačia polievka s knedličkami
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Chilli con carne
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Tabouleh
Bohatá jesenná polievka
Bravčové kotlety so zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela ryba s kuskusom
Fish&Chips v tortille
Biela ryba s fazuľou
Ochutená ryža
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Ružičková polievka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Pečený losos v medovej omáčke
Kurací paprikáš
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Stredomorská frittata
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie rizoto
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Sójový šalát s tuniakom
Grilované tofu
Ražniči z mletého mäsa
Polievka z fazuľových strukov
Cesnakové bruskety
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Rizoto na španielsky spôsob
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Zapečené špagety s tuniakom
Šalát s pikantným steakom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Pečená ryba v papieri
Viac receptov pre túto náladu

Dve lyžice medu s trochou korenia urobia z reďkoviek perfektné jedlo nie len na špeciálne príležitosti, ale aj na všedné dni.

Suroviny

300 - 350 g reďkoviek
2 lyžice medu
30 g masla
3 lyžice balsamica
1 lyžička Podravka ochucovadla
50 g valeriánky poľnej (poľníček)
50 g rukoly
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 2 osoby30 min

  • 1 Reďkovky umyjeme, očistíme a nakrájame na malé kúsky.
  • 2 V malej miske zmiešame roztopené maslo, med, balsamico, Podravka ochucovadlo a čierne korenie. Pridáme nakrájané reďkovky a dobre premiešame, aby sa chuť marinády prepojila s reďkovkami.
  • 3 Reďkovky dáme do pekáča na pečenie a za občasného miešania pečieme v predhriatej rúre na 220°C približne 15 - 20 minút, dokým nebudú chrumkavé a mäkké.

Tip

Takto upečené reďkovky môžete podávať aj ako prílohu k mäsu.

Porcia

Hotové reďkovky podávame na lôžku rukoly a valeriánky poľnej.

Zdieľať s priateľmi