Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Opekaná zelenina

Šalát s pikantným steakom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ochutená ryža
Hríbová mrvenička
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Grilované kuracie prsia
Sójový šalát s tuniakom
Kuracina s kozím syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Treska so zeleninou
Morčacie rolky s ryžou
Slepačia polievka s knedličkami
Pečená ryba v papieri
Mrkvová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Paradajkové košíčky so pšenom
Zapečené špagety s tuniakom
Šalát z grilovanej zeleniny
Biela ryba s kuskusom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Pečený losos v medovej omáčke
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Stredomorský šalát
Lahodné pečené zemiaky
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Plnená pečená cibuľa
Mäsové guľky s omáčkou
Fish&Chips v tortille
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ružičková polievka
Bravčové kotlety so zeleninou
Cesnakové bruskety
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Oranžové rizoto
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tabouleh
Strukovinový šalát so zeleninou
Kurací paprikáš
Stredomorská frittata
Biela ryba s fazuľou
Polievka z fazuľových strukov
Paštéta z husacej pečene
Chilli con carne
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilované rebierka
Grilované tofu
Strukovinové fašírky
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie rizoto
Ražniči z mletého mäsa
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo nie vhodné len pre vegetariánov, ale hodí sa aj ako sýte raňajky pre tých, ktorí chcú vyjsť zo svojho stereotypu. Musíte vyskúšať!

Suroviny

1 fenikel
100 g malých paradajok
100 g cukety
100 g špargle
40 g zelených olív
150 g špenátu
3 vajcia
50 ml smotany
1 lyžička Podravka ochucovadla
60 g masla
40 g syra
soľ
čierne korenie mleté
nasekaná petržlenová vňať

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Fenikel bez stopky nakrájame na plátky a cuketu na kolieska.
  • 2 Do veľkej panvice dáme maslo a na neho dáme plátky feniklu. Krátko opražíme, dokým fenikel nepustí vôňu. Pridáme cuketu, špargľu, špenát a celé to spolu opekáme, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Pridáme paradajky nakrájané na plátky, Podravka ochucovadlo, olivy, okoreníme to a zľahka premiešame.
  • 4 Vajcia zmiešame so smotanou, nastrúhaným syrom a soľou a celú túto zmes vylejeme na zeleninu.

Tip

Fenikel je bohatý na esenciálne oleje, ale ak ho použijete do nejakých zeleninových jedál, rátajte s tým, že to jedlo bude poriadne aromatické. Plátky feniklu môžete použiť do nátierok, šalátov, ale aj do rybacích jedál.

Porcia

Zmenšíme plameň a keď sú vajíčka hotové, posypeme petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi