Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Grilované kuracie prsia

Ružičková polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Biela ryba s kuskusom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Ražniči z mletého mäsa
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pečený losos v medovej omáčke
Kurací paprikáš
Morčacina s citrónom a oreganom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Opekaná zelenina
Hríbová mrvenička
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cesnakové bruskety
Kuracina s kozím syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Strukovinový šalát so zeleninou
Ochutená ryža
Bohatá jesenná polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracie rizoto
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované tofu
Mrkvová polievka
Sladko-kyslé grilované ražniči
Tabouleh
Stredomorský šalát
Fish&Chips v tortille
Kuracie mäso na thajský spôsob
Paradajkové košíčky so pšenom
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Mäsové guľky s omáčkou
Bravčové kotlety so zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paštéta z husacej pečene
Stredomorská frittata
Plnená pečená cibuľa
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Rizoto na španielsky spôsob
Sójový šalát s tuniakom
Chilli con carne
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Strukovinové fašírky
Zapečené špagety s tuniakom
Pečená ryba v papieri
Biela ryba s fazuľou
Treska so zeleninou
Oranžové rizoto
Slepačia polievka s knedličkami
Kuracie tyčinky v kečupe
Šalát s pikantným steakom
Polievka z fazuľových strukov
Grilované rebierka
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Morčacie rolky s ryžou
Viac receptov pre túto náladu

Grilované kuracie mäso potierané olivovým olejom je krásne šťavnaté a na tanieri sa dokonale hodí ku štipľavému Ajvaru od Podravky.

Suroviny

4 ks kuracích pŕs
4 lyžice Podravka ochucovadla pikant
1 lyžica nakrájanej petržlenovej vňate
2 mladé cibuľky
2 lyžice citrónovej šťavy
50 ml olivového oleja
1 Ajvar pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Kuracie prsia očistíme, umyjeme, poriadne osušíme papierovým obrúskom, poriadne ich potrieme Podravka ochucovadlom pikant a necháme postáť asi 30 minút.
  • 2 Mäso opečieme na grile alebo na grilovacej panvici poriadne z každej strany.
  • 3 Keď je mäso hotové, potrieme ho zmesou vyrobenou z petržlenovej vňate, nakrájanej mladej cibuľky, olivového oleja a citrónovej štavy.

Tip

Ak potriete kuracinu zmesou z olivového oleja, petžlena a citrónovej šťavy, tak mäso ostane pekne zatvorené a poriadne šťavnaté.

Porcia

Na dosiahnutie dokonalej šťavnatosti a skvelej chuti podávame mäso s Ajvarom pikant Podravka.

Zdieľať s priateľmi