Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou

Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Treska so zeleninou
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Cesnakové bruskety
Fish&Chips v tortille
Ružičková polievka
Ražniči z mletého mäsa
Opekaná zelenina
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Lahodné pečené zemiaky
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Paradajkové košíčky so pšenom
Grilované tofu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Strukovinové fašírky
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Grilované rebierka
Polievka z fazuľových strukov
Tabouleh
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Chilli con carne
Kuracina s kozím syrom
Ochutená ryža
Morčacie rolky s ryžou
Šalát s pikantným steakom
Strukovinový šalát so zeleninou
Oranžové rizoto
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Hríbová mrvenička
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie tyčinky v kečupe
Rizoto na španielsky spôsob
Stredomorský šalát
Paštéta z husacej pečene
Bravčové kotlety so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Slepačia polievka s knedličkami
Mäsové guľky s omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Pečená ryba v papieri
Plnená pečená cibuľa
Šalát z grilovanej zeleniny
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Sójový šalát s tuniakom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Grilované kuracie prsia
Stredomorská frittata
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracie rizoto
Kurací paprikáš
Mrkvová polievka
Biela ryba s kuskusom
Biela ryba s fazuľou
Viac receptov pre túto náladu

Tieto krehké kúsky kuracieho mäsa pripravené spolu so zeleným hráškom a pasírovanými paradajkami, podávané s gnocchi a posypané nastrúhaným syrom, sú ako stvorené stať sa trvalou súčasťou vášho jedálnička.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
200 g mrazeného hrášku
3 polievkové lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
200 ml pasírovaných paradajok Podravka
100 ml bieleho vína
1 polievková lyžica nasekanej petržlenovej vňate
gnocchi
soľ
mleté čierne korenie
1 polievková lyžica Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 V panvici na rozohriatom oleji opražíme na pásiky nakrájané kuracie mäso.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a mrazený hrášok, krátko spolu osmažíme a pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 3 Ochutíme jednou lyžicou Podravka ochucovadla, prilejeme víno a na miernom plameni necháme variť po dobu 5-10 minút.
  • 4 Pred podávaním podľa chuti osolíme, okoreníme a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Tip

Ak uprednostňujete hustejšie omáčky, môžete počas varenia do omáčky primiešať jednu čajovú lyžičku kukuričného škrobu rozmiešaného vo vode.

Porcia

Podávame spolu s uvarenými gnocchi, posypané hoblinami nastrúhaného parmezánu.

Zdieľať s priateľmi