Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Stredomorský šalát

Oranžové rizoto
Tabouleh
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Paštéta z husacej pečene
Bohatá jesenná polievka
Grilované kuracie prsia
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Strukovinový šalát so zeleninou
Kuracie rizoto
Mrkvová polievka
Biela ryba s fazuľou
Pečená ryba v papieri
Kuracina s kozím syrom
Sójový šalát s tuniakom
Mäsové guľky s omáčkou
Ružičková polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morčacie rolky s ryžou
Bravčové kotlety so zeleninou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Plnená pečená cibuľa
Šalát s pikantným steakom
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Ražniči z mletého mäsa
Fish&Chips v tortille
Polievka z fazuľových strukov
Opekaná zelenina
Kurací paprikáš
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Biela ryba s kuskusom
Cesnakové bruskety
Pečený losos v medovej omáčke
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie tyčinky v kečupe
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Strukovinové fašírky
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Stredomorská frittata
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Treska so zeleninou
Ochutená ryža
Hríbová mrvenička
Grilované tofu
Rizoto na španielsky spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Slepačia polievka s knedličkami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Chilli con carne
Grilované rebierka
Viac receptov pre túto náladu

Zaspomínajte si na Stredomorie a pripravte si tento šalát z typických stredomorských surovín.

Suroviny

200 g kolienok Podravka
soľ
300 g očistených kreviet
150 g cherry paradajok
100 g červenej cibule
1 zelená paprika
60 g zelených olív
1 avokádo
100 g čerstvého syra
100 ml olivového oleja
2 lyžice jablčného octu
1 lyžica Podravky Natur na šalát

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby25 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu a necháme ich vychladnúť.
  • 2 Krevety krátko opražíme na olivovom oleji.
  • 3 Uvarené cestoviny zmiešame s opraženými krevetami, pridáme na polovicu prekrojené cherry paradajky, na plátky nakrájanú cibuľu, na kocky nakrájanú papriku a olivy.
  • 4 Zálievku pridáme zmiešaním olivového oleja, jablčného octu a Podravky Natur na šalát.
  • 5 Pripravený šalát prelejeme zálievkou a zľahka priemiešame. Posypeme rozdrobeným syrom a nakrájaným avokádom.

Tip

Samostatné zložky šalátu si môžete pripraviť aj skôr a dať ich do chladničky. Pred podávaním ich vyberte, prelejte a podávajte.

Porcia

Podávame okamžite ako samostatné jedlo alebo predjedlo.

Zdieľať s priateľmi