Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Paštéta z husacej pečene

Slepačia polievka s knedličkami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kurací paprikáš
Grilované tofu
Sladko-kyslé grilované ražniči
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Bohatá jesenná polievka
Ochutená ryža
Biela ryba s fazuľou
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestoviny na stredomorský spôsob
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Tabouleh
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Strukovinové fašírky
Biela ryba s kuskusom
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Chilli con carne
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z fazuľových strukov
Šalát z grilovanej zeleniny
Šalát s pikantným steakom
Mäsové guľky s omáčkou
Bravčové kotlety so zeleninou
Pečený losos v medovej omáčke
Rizoto na španielsky spôsob
Mrkvová polievka
Oranžové rizoto
Hríbová mrvenička
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Treska so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Pečená ryba v papieri
Ražniči z mletého mäsa
Strukovinový šalát so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Morčacie rolky s ryžou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Stredomorská frittata
Ružičková polievka
Stredomorský šalát
Fish&Chips v tortille
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Cesnakové bruskety
Opekaná zelenina
Grilované kuracie prsia
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Plnená pečená cibuľa
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kuracie rizoto
Kuracina s kozím syrom
Grilované rebierka
Viac receptov pre túto náladu

Paštétu z husacej pečene pripravíte veľmi rýchlo a jednoducho. Môžete ju podávať ako studený predkrm alebo ako nátierku na chlieb, no v oboch prípadoch určite uspokojíte i tých najnáročnejších hostí.

Suroviny

100 g masla
1 šalotka
100 g husacej pečeni
½ lyžičky ochucovadla Podravka
200 ml koňak
korenie
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Na masle opražíme dozlatista nakrájanú cibuľu.
  • 2 Pridáme nakrájanú husaciu pečeň a opečieme asi 5 minút.
  • 3 Zmes posypeme ochucovadlom Podravka a necháme vychladnúť.
  • 4 Do vychladnutej zmesy pridáme koňak, korenie a vymiešame do hladkej pasty. Podľa potreby pridáme soľ.

Porcia

Podávajte ako nátierku s rôznymi druhmi chleba

Malé tajomstvá

Paštétu môžete vložiť do formy a uchovávať v chladničke niekoľko dní.

Zdieľať s priateľmi