Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Morčacina s citrónom a oreganom

Bohatá jesenná polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Bravčové kotlety so zeleninou
Biela ryba s kuskusom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Sladko-kyslé grilované ražniči
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Slepačia polievka s knedličkami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Mrkvová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie rizoto
Lahodné pečené zemiaky
Oranžové rizoto
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Sójový šalát s tuniakom
Ružičková polievka
Plnená pečená cibuľa
Stredomorský šalát
Pečená ryba v papieri
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Morčacie rolky s ryžou
Chilli con carne
Kurací paprikáš
Grilované kuracie prsia
Polievka z fazuľových strukov
Paštéta z husacej pečene
Šalát s pikantným steakom
Stredomorská frittata
Ochutená ryža
Treska so zeleninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Tabouleh
Cesnakové bruskety
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Zapečené špagety s tuniakom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Kuracie tyčinky v kečupe
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Grilované tofu
Strukovinové fašírky
Grilované rebierka
Biela ryba s fazuľou
Mäsové guľky s omáčkou
Opekaná zelenina
Pečený losos v medovej omáčke
Ražniči z mletého mäsa
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Hríbová mrvenička
Fish&Chips v tortille
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracina s kozím syrom
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi