Ponuka Vyhľadať

Samé dobré vibrácie

Tabouleh

Plnená pečená cibuľa
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka z fazuľových strukov
Lahodné pečené zemiaky
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Šalát z grilovanej zeleniny
Roláda z morčacích pŕs s mlinci
Kuracie stehná v zamatovej omáčke
Chilli con carne
Ružičková polievka
Stredomorská frittata
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morčacie rolky s ryžou
Fish&Chips v tortille
Paštéta z husacej pečene
Grilované kuracie prsia
Rizoto s morčacím mäsom a cuketou
Biela ryba s fazuľou
Kuracina s kozím syrom
Bravčové kotlety so zeleninou
Ražniči z mletého mäsa
Pečený losos v medovej omáčke
Paradajkové košíčky so pšenom
Domáce lazane so špenátom a feta syrom
Sójový šalát s tuniakom
Treska so zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny s ajvarom, slaninou a mozzarellou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Oranžové rizoto
Morčacina s citrónom a oreganom
Rustikálne morčacie stehno na plechu
Pečená ryba v papieri
Opekaná zelenina
Grilované tofu
Zapečené špagety s tuniakom
Cestoviny s cuketou, kuracím mäsom a kozím syrom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kurací paprikáš
Slepačia polievka s knedličkami
Kuracie rizoto
Kuracie mäso na thajský spôsob
Hríbová mrvenička
Cesnakové bruskety
Kuracie tyčinky v kečupe
Šalát s pikantným steakom
Grilované rebierka
Strukovinový šalát so zeleninou
Strukovinové fašírky
Ochutená ryža
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mäsové guľky s omáčkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Biela ryba s kuskusom
Sladko-kyslé grilované ražniči
Stredomorský šalát
Pečená tekvica s kuskusom a zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Mrkvová polievka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Viac receptov pre túto náladu

Tabouleh je šalát z bulguru, inšpirovaný Blízkym východom, ten správny šmrnc mu dodáva citrónová šťava a mäta. Môžete si ho pripraviť ku grilovačke alebo len tak, ako svieže letné jedlo.

Suroviny

100 g Lagris bulguru
1 lyžica masla
1 ks menšej červenej cibule
5 ks jarných cibuliek
1 ks šalátovej uhorky
6 ks stredne veľkých paradajok
zväzok čerstvej mäty
petržlenová vňať
6 polievkových lyžíc olivového oleja
1 ks citróna
listy rímskeho šalátu
1 PL Podravky ochucovadla natur
soľ
korenie

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bulgur pripravíme podľa návodu na obale a necháme trošku vychladnúť. Medzitým nakrájame zeleninu na menšie kúsky, uhorky a paradajky zbavíme semienok.
  • 2 Bylinky nasekáme na jemno. Všetko spolu vložíme do väčšej misy a pridáme uvarený bulgur. Polejeme olivovým olejom a citrónovou šťavou, ochutíme Podravkou Natur a podľa potreby pridáme soľ a korenie.

Porcia

Podávame na listovom šaláte s citrónom.

Malé tajomstvá

Chuť bulguru zjemní maslo, ktoré do neho vmiešame.

Zdieľať s priateľmi