Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Biela ryba s fazuľou

Tournedos s maslovou zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie fajitas
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Ravioly so šalviou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Hubový guľáš
Polievka s mäsovými guličkami
Pohánka s klobásou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie mäso na thajský spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Vyprážaný syr
Zeleninové špízy
Paradajková polievka
Špagety s jesennou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Morčacina s citrónom a oreganom
Mrkvová polievka
Letné zeleninové ragú
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Biela treska
Rolky z roštenky so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilovaný hamburger
Pikantné bravčové závitky
Lahodné pečené zemiaky
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cuketové jednohubky
Párky v slanine
Tekvicová polievka s jablkom
Pečená jahňacina s mandľami
Zapečené špagety s tuniakom
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilované rebierka
Ovocný šalát s kuracinou
Kuracie prsia pečené v rúre
Ražniči z lososa
Kuracie tyčinky v kečupe
Bravčová panenka so zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tuniakový šalát
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Losos s cuketovou krustou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Okúzľujúce letné kurča
Špagety zo Stredomoria
Polievka z bôbu
Mediteránska rapsódia
Caponata a lá Podravka
Lasagne z panvice
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pikantná rybacia zmes
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka z fazuľových strukov
Bravčové kotlety s kuskusom
Treska s vajíčkovým šalátom
Rizoto na španielsky spôsob
Pizza v zemiakoch
Hrachová polievka
Kuracie mäso so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Biela ryba a biela fazuľa s chutnými paradajkami vytvorí ideálne jedlo na horúce letné dni.

Suroviny

800 g filiet z bielej ryby
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 červená paprika
1 žltá paprika
1 konzerva lúpaných paradajok Podravka
1 konzerva bielej fazule
1 citrón
30 ml olivového oleja
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Filety z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme Podravka ochucovadlom a necháme postáť 15 minút.
  • 2 V širokej panvici zohrejeme olej a opečieme rybu z oboch strán. Keď je ryba hotová zložíme ju z ohňa a dáme ju na teplé miesto.
  • 3 Do tej istej panvici pridáme najemno nakrájanú cibuľu a opražíme ju dozlatista. Pridáme nakrájanú žltú a červenú papriku, lúpané paradajky, osolíme a varíme cca 15 minút.
  • 4 Potom pridáme zcedenú fazuľu, rybu a krátko povaríme, aby sa chute poriadne prepojili.

Tip

Jedlo bude mať ešte bohatšiu chuť, keď ho pripravíte z viacerých druhov rýb. Potom si však treba dať pozor na množstvo.

Porcia

Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi