Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Caponata a lá Podravka

Biela treska
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracie mäso so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Vyprážaný syr
Sladká bravčová panenka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ražniči z lososa
Treska s vajíčkovým šalátom
Polievka z bôbu
Hrachová polievka
Pikantné bravčové závitky
Mrkvová polievka
Ovocný šalát s kuracinou
Hubový guľáš
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilované rebierka
Pohánka s klobásou
Pikantná rybacia zmes
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Guláš z cíceru a mangoldu
Losos s cuketovou krustou
Biela ryba s fazuľou
Kuracie tyčinky v kečupe
Pečená jahňacina s mandľami
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rizoto na španielsky spôsob
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Tournedos s maslovou zeleninou
Lasagne z panvice
Mediteránska rapsódia
Pizza v zemiakoch
Cuketové jednohubky
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zeleninové špízy
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cestovinový šalát so surimi
Paradajková polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z fazuľových strukov
Nové zemiaky s Ajvarom
Polievka s mäsovými guličkami
Špagety zo Stredomoria
Rolky z roštenky so zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Bravčová panenka so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Zapečené špagety s tuniakom
Ravioly so šalviou
Šošovicová polievka so špenátom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie fajitas
Grilovaný hamburger
Okúzľujúce letné kurča
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Tuniakový šalát
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Párky v slanine
Kuracie prsia pečené v rúre
Polievka z rukoly a kreviet
Lahodné pečené zemiaky
Letné zeleninové ragú
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi