Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Paradajková polievka

Morčacina s citrónom a oreganom
Pohánka s klobásou
Polievka z rukoly a kreviet
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pečená jahňacina s mandľami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Pikantná rybacia zmes
Pikantné bravčové závitky
Biela ryba s fazuľou
Šošovicová polievka so špenátom
Ravioly so šalviou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Tuniakový šalát
Biela treska
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Treska s vajíčkovým šalátom
Polievka s mäsovými guličkami
Lahodné pečené zemiaky
Pizza v zemiakoch
Okúzľujúce letné kurča
Polievka z bôbu
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Losos s cuketovou krustou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie fajitas
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Polievka z fazuľových strukov
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Hrachová polievka
Teľacie kotlety so zeleninou
Cuketové jednohubky
Letné zeleninové ragú
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rizoto na španielsky spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestovinový šalát so surimi
Zeleninové špízy
Vyprážaný syr
Zapečené špagety s tuniakom
Sladká bravčová panenka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Párky v slanine
Tournedos s maslovou zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Ražniči z lososa
Grilovaný hamburger
Nové zemiaky s Ajvarom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Hubový guľáš
Lasagne z panvice
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Ovocný šalát s kuracinou
Mediteránska rapsódia
Rolky z roštenky so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Špagety s jesennou omáčkou
Mrkvová polievka
Grilované rebierka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi