Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestovinový šalát so surimi

Rolky z roštenky so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčová panenka so zeleninou
Grilované rebierka
Ražniči z lososa
Vyprážaný syr
Hubový guľáš
Caponata a lá Podravka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Mrkvová polievka
Losos s cuketovou krustou
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie fajitas
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie tyčinky v kečupe
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Cuketové jednohubky
Pikantné bravčové závitky
Rizoto na španielsky spôsob
Pohánka s klobásou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Grilovaný hamburger
Biela treska
Kuracie prsia pečené v rúre
Tekvicová polievka s jablkom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Zeleninové špízy
Letné zeleninové ragú
Polievka s mäsovými guličkami
Treska s vajíčkovým šalátom
Lasagne z panvice
Polievka z rukoly a kreviet
Lahodné pečené zemiaky
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šošovicová polievka so špenátom
Tournedos s maslovou zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Teľacie kotlety so zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pizza v zemiakoch
Guláš z cíceru a mangoldu
Paradajková polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Párky v slanine
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Sladká bravčová panenka
Mediteránska rapsódia
Ravioly so šalviou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ovocný šalát s kuracinou
Morčacina s citrónom a oreganom
Špagety s jesennou omáčkou
Polievka z bôbu
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Špagety zo Stredomoria
Kuracie mäso so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pikantná rybacia zmes
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka z fazuľových strukov
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zapečené špagety s tuniakom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Hrachová polievka
Tuniakový šalát
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Viac receptov pre túto náladu

Surimi sú mimoriadne populárne vo Východnej Ázii, špeciálne v Japonsku. Vyrábajú sa v najrozmanitejších podobách, u nás sú najznámejšie a najpopulárnejšie vo forme krabích tyčiniek.

Suroviny

500 g krabích tyčiniek surimi
500 g Podravka cestovín (penne)
250 ml tatárskej omáčky
220 ml majonézy
200 ml smotany
150 g sterilizovanej kukurice
štipka soli
1 čajová lyžička cukru
1 čajová lyžička Podravky ochucovadla Natur
1 lyžica olivového oleja
štipka soli
čierne korenie
petržlenová vňať na ozdobenie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Do vody pridáme olivový olej, soľ a uvaríme cestoviny „al dente“. Keď sú cestoviny hotové, scedíme ich a necháme vychladnúť. Surimi tyčinky nakrájame na 4 – 5 milimetrové tenké kolieska.
  • 2 Pripravíme dresing z majonézy, tatárskej omáčky, cukru, Podravky ochucovadla Natur, soli, čierneho korenie a smotany (podľa chuti). Do vychladnutých cestovín pridáme nakrájané krabie tyčinky surimi a dresing. Všetko dobre premiešame a dochutíme podľa vlastnej chuti.

Porcia

Šalát podávame na dezertnom tanieri alebo miske, ozdobený čerstvou petržlenovou vňaťou.

Malé tajomstvá

Semolinové cestoviny sú cestoviny zo 100 % tvrdej pšenice a sú výživovo hodnotnejšie ako klasické cestoviny.

Zdieľať s priateľmi