Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Pizza v zemiakoch

Grilované rebierka
Paradajková polievka
Vyprážaný syr
Tekvicová polievka s jablkom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Ovocný šalát s kuracinou
Párky v slanine
Okúzľujúce letné kurča
Teľacie kotlety so zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Biela treska
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pečená jahňacina s mandľami
Ravioly so šalviou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Letné zeleninové ragú
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pikantná rybacia zmes
Zeleninové špízy
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči z lososa
Treska s vajíčkovým šalátom
Špagety s jesennou omáčkou
Grilovaný hamburger
Pikantné bravčové závitky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Mrkvová polievka
Lasagne z panvice
Tuniakový šalát
Hrachová polievka
Biela ryba s fazuľou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Hubový guľáš
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šošovicová polievka so špenátom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Caponata a lá Podravka
Polievka z rukoly a kreviet
Losos s cuketovou krustou
Rolky z roštenky so zeleninou
Mediteránska rapsódia
Cestovinový šalát so surimi
Tournedos s maslovou zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Bravčová panenka so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie mäso so zeleninou
Polievka z bôbu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Nové zemiaky s Ajvarom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie fajitas
Polievka s mäsovými guličkami
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie tyčinky v kečupe
Pohánka s klobásou
Bravčové kotlety s kuskusom
Špagety zo Stredomoria
Cuketové jednohubky
Kuracie prsia pečené v rúre
Polievka z fazuľových strukov
Zapečené špagety s tuniakom
Sladká bravčová panenka
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte, či sa zemiaky hodia k talianskej špecialite, avšak uvidíte, že si túto pochúťku nevaríte poslednýkrát.

Suroviny

8 veľkých zemiakov
3 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
300 g šunky
500 g Podravka pasírovaných paradajok
4 lyžice olivového oleja
2 lyžičky oregana
300 g mozzarelly

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Zemiaky dobre umyjeme a osušíme. Každý zemiaky v polovici nakrojíme a vnútro vysypeme ochucovadlom Natur. Zemiaky dáme do pekáča alebo na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 30 minút.
  • 2 Zemiaky vyberieme a necháme chvíľku vychladnúť. Na každú nakrojenú stranu zemiaka dáme šunku, zalejeme pasírovanými paradajkami zmiešanými s olivovým olejom a oreganom a posypeme nastrúhanou mozzarellou. Pečieme cca 7 minút, dokým sa neroztopí syr.

Porcia

Podávame s pohárom piva alebo vína.

Zdieľať s priateľmi