Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Párky v slanine

Pohánka s klobásou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Rolky z roštenky so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Kuracie tyčinky v kečupe
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilovaný hamburger
Ravioly so šalviou
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie fajitas
Polievka z rukoly a kreviet
Šošovicová polievka so špenátom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Teľacie kotlety so zeleninou
Lasagne z panvice
Ražniči z lososa
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Hubový guľáš
Lahodné pečené zemiaky
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované rebierka
Ovocný šalát s kuracinou
Mediteránska rapsódia
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Polievka z bôbu
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie mäso so zeleninou
Hrachová polievka
Cuketové jednohubky
Polievka z fazuľových strukov
Tournedos s maslovou zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Letné zeleninové ragú
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Treska s vajíčkovým šalátom
Pizza v zemiakoch
Biela treska
Cestoviny na stredomorský spôsob
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tuniakový šalát
Pikantná rybacia zmes
Zeleninové špízy
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Losos s cuketovou krustou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Caponata a lá Podravka
Cestovinový šalát so surimi
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie prsia pečené v rúre
Špagety s jesennou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka s mäsovými guličkami
Vyprážaný syr
Rizoto na španielsky spôsob
Bravčové kotlety s kuskusom
Biela ryba s fazuľou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie mäso na thajský spôsob
Paradajková polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená jahňacina s mandľami
Nové zemiaky s Ajvarom
Tekvicová polievka s jablkom
Špagety zo Stredomoria
Bravčová panenka so zeleninou
Mrkvová polievka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Viac receptov pre túto náladu

Zabalené párky opečiete novým spôsobom a vychutnávajte si skvelú chuť v kombinácii s Ajvarom od Podravky.

Suroviny

8 väčších párkov
16 tenkých plátkov slaniny
2 lyžice javorového sirupu
1 lyžička Podravka ochucovadla pikant
8 plátkov syra čedar
Ajvar jemný Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Javorový sirup zmiešame s Podravka ochucovadlom pikant.
  • 2 Párky prekrojíme na polovicu a potrieme ich pripravenou zmesou. Plátky čedaru prekrojíme na polovicu a zabalíme do nich párky.
  • 3 Pripravené párky ešte obalíme slaninou a na každom konci ich spevníme špáradlom.
  • 4 Párky opekáme na grilovacej panvici alebo grile, dokým nie je slanina chrumkavá.

Tip

Takto zabalené párky môžete takisto obaliť natenko rozvaľkaným lístkovým cestom a upiecť ich v rúre.

Porcia

Podávame teplé s jemným Ajvarom Podravka a opečeným chlebom.

Zdieľať s priateľmi