Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Pikantné bravčové závitky

Grilované rebierka
Polievka z fazuľových strukov
Morčacina s citrónom a oreganom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Lahodné pečené zemiaky
Vyprážaný syr
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Hubový guľáš
Pohánka s klobásou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Biela treska
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paradajková polievka
Špagety zo Stredomoria
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zapečené špagety s tuniakom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Sladká bravčová panenka
Treska s vajíčkovým šalátom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Tekvicová polievka s jablkom
Pizza v zemiakoch
Ražniči z lososa
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestovinový šalát so surimi
Guláš z cíceru a mangoldu
Špagety s jesennou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Kuracie mäso so zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčová panenka so zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Ravioly so šalviou
Pikantná rybacia zmes
Párky v slanine
Letné zeleninové ragú
Tuniakový šalát
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie mäso na thajský spôsob
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Rolky z roštenky so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Biela ryba s fazuľou
Pečená jahňacina s mandľami
Mrkvová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie fajitas
Cestoviny na stredomorský spôsob
Losos s cuketovou krustou
Hrachová polievka
Caponata a lá Podravka
Polievka z bôbu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Lasagne z panvice
Rizoto na španielsky spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Mediteránska rapsódia
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cuketové jednohubky
Grilovaný hamburger
Zeleninové špízy
Okúzľujúce letné kurča
Tournedos s maslovou zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Viac receptov pre túto náladu

Pikantné jedlá majú svojich priaznivcov po celom svete. Ak ste jedným z nich práve vy, tento recept si určite zamilujete.

Suroviny

800 g bravčových rezňov z karé
1 lyžica Podravky ochucovadla Pikant
50 g Podravka Ajvaru pikant
200 g anglickej slaniny
200 g syra ementál
50 g oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bravčové rezne naklepeme, potrieme Ajvarom a ochutíme Podravkou Pikant. Na pracovnej doske si pripravíme 2 plátky anglickej slaniny, na ktorú položíme plátok mäsa, ktorý naplníme kúskom syra a všetko zvinieme do závitku.
  • 2 Takto pokračujeme s ostatnými rezňami. Pripravené závitky napichneme na ihlu a opekáme na oleji z oboch strán. Opečené závitky dáme zapiecť do rúry na 10 - 15 minút na 180 °C.

Porcia

Pred podávaním závitky prekrojíme a podávame so zemiakovou kašou.

Malé tajomstvá

Ak nemáte radi pikantné jedlá, môžete použiť Ajvar jemný a Podravku ochucovadlo Stredomorie.

Zdieľať s priateľmi