Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Guláš z cíceru a mangoldu

Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie fajitas
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Vyprážaný syr
Treska s vajíčkovým šalátom
Párky v slanine
Bravčové kotlety s kuskusom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zeleninové špízy
Kuracie prsia pečené v rúre
Ovocný šalát s kuracinou
Hrachová polievka
Sladká bravčová panenka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pečená jahňacina s mandľami
Polievka z fazuľových strukov
Mrkvová polievka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Špagety zo Stredomoria
Biela treska
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Zapečené špagety s tuniakom
Letné zeleninové ragú
Pizza v zemiakoch
Tuniakový šalát
Rizoto na španielsky spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Rolky z roštenky so zeleninou
Hubový guľáš
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z bôbu
Biela ryba s fazuľou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cuketové jednohubky
Šošovicová polievka so špenátom
Ravioly so šalviou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Bravčová panenka so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Ražniči z lososa
Okúzľujúce letné kurča
Paradajková polievka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Lasagne z panvice
Nové zemiaky s Ajvarom
Losos s cuketovou krustou
Pohánka s klobásou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mediteránska rapsódia
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pikantná rybacia zmes
Pikantné bravčové závitky
Morčacina s citrónom a oreganom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestovinový šalát so surimi
Grilované rebierka
Tournedos s maslovou zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Teľacie kotlety so zeleninou
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracie mäso so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie tyčinky v kečupe
Viac receptov pre túto náladu

Teplý guláš z cíceru a manglodu podávajte s hriankou a užite si jeho vynikajúcu chuť.

Suroviny

3 polievkové lyžice olivového oleja
1 malá cibuľa (60 g)
480 g uvareného Lagris cíceru
100 g mangoldu
1 bal. Podravka krájaných paradajok (390 g)
1 čajová lyžička cukru
mleté čierne korenie
½ čili papričky
1 polievková lyžica Podravky ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 Cibuľu osmažíme na olivovom oleji, pridáme najemno nasekaný cesnak a krájané paradajky. Ochutíme jednou lyžicou Podravky, cukrom, nasekanou čili papričkou a necháme variť asi 5-10 minút. Pridáme uvarený cícer a zalejeme 700 ml vody.
  • 2 Keď guláš zovrie, pridáme nasekaný mangold a varíme ešte ďalších 5-10 minút.
  • 3 Osolíme, okoreníme a podávame teplé s hriankou.

Malé tajomstvá

Tento istý recept môžete použiť aj na prípravu fazuľového gulášu.

Zdieľať s priateľmi