Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Losos s cuketovou krustou

Kuracie fajitas
Vyprážaný syr
Cuketové jednohubky
Rolky z roštenky so zeleninou
Lasagne z panvice
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Okúzľujúce letné kurča
Paradajková polievka
Guláš z cíceru a mangoldu
Polievka z fazuľových strukov
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Biela treska
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Šošovicová polievka so špenátom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ravioly so šalviou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mediteránska rapsódia
Letné zeleninové ragú
Kuracie mäso na thajský spôsob
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Grilované rebierka
Špagety zo Stredomoria
Polievka z rukoly a kreviet
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestovinový šalát so surimi
Pikantná rybacia zmes
Ražniči z lososa
Bravčové kotlety s kuskusom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pikantné bravčové závitky
Bravčová panenka so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Párky v slanine
Tuniakový šalát
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rizoto na španielsky spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Caponata a lá Podravka
Mrkvová polievka
Hrachová polievka
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka s mäsovými guličkami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Biela ryba s fazuľou
Pizza v zemiakoch
Kuracie tyčinky v kečupe
Tekvicová polievka s jablkom
Lahodné pečené zemiaky
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Tournedos s maslovou zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie prsia pečené v rúre
Pečená jahňacina s mandľami
Pohánka s klobásou
Kuracie mäso so zeleninou
Zeleninové špízy
Morčacina s citrónom a oreganom
Sladká bravčová panenka
Polievka z bôbu
Nové zemiaky s Ajvarom
Hubový guľáš
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilovaný hamburger
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi