Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Morčacina s citrónom a oreganom

Grilovaný hamburger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Špagety s jesennou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rolky z roštenky so zeleninou
Hubový guľáš
Ravioly so šalviou
Biela treska
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Vyprážaný syr
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestovinový šalát so surimi
Kuracie tyčinky v kečupe
Guláš z cíceru a mangoldu
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cuketové jednohubky
Pohánka s klobásou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tekvicová polievka s jablkom
Okúzľujúce letné kurča
Treska s vajíčkovým šalátom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčová panenka so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie fajitas
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Tuniakový šalát
Hrachová polievka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Losos s cuketovou krustou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Tournedos s maslovou zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Grilované rebierka
Rizoto na španielsky spôsob
Ražniči z lososa
Pikantné bravčové závitky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Mediteránska rapsódia
Sladká bravčová panenka
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie mäso so zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Caponata a lá Podravka
Pikantná rybacia zmes
Paradajková polievka
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie mäso na thajský spôsob
Polievka z bôbu
Šošovicová polievka so špenátom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Párky v slanine
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninové špízy
Letné zeleninové ragú
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Mrkvová polievka
Lahodné pečené zemiaky
Bravčové kotlety s kuskusom
Lasagne z panvice
Polievka z rukoly a kreviet
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Pečená jahňacina s mandľami
Pizza v zemiakoch
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi