Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Polievka z bôbu
Bravčové kotlety s kuskusom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka z rukoly a kreviet
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Okúzľujúce letné kurča
Tuniakový šalát
Kuracie mäso so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Lasagne z panvice
Zeleninové špízy
Paradajková polievka
Párky v slanine
Letné zeleninové ragú
Ovocný šalát s kuracinou
Ravioly so šalviou
Vyprážaný syr
Grilovaný hamburger
Kuracie prsia pečené v rúre
Pizza v zemiakoch
Chutný šalát z opečených zemiakov
Hubový guľáš
Teľacie kotlety so zeleninou
Mrkvová polievka
Grilované rebierka
Rolky z roštenky so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pikantná rybacia zmes
Zapečené špagety s tuniakom
Tournedos s maslovou zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pečená jahňacina s mandľami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka s mäsovými guličkami
Hrachová polievka
Nové zemiaky s Ajvarom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Polievka z fazuľových strukov
Caponata a lá Podravka
Biela treska
Cuketové jednohubky
Špagety zo Stredomoria
Rizoto na španielsky spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Šošovicová polievka so špenátom
Cestovinový šalát so surimi
Lahodné pečené zemiaky
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie tyčinky v kečupe
Losos s cuketovou krustou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Sladká bravčová panenka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mediteránska rapsódia
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Guláš z cíceru a mangoldu
Bravčová panenka so zeleninou
Ražniči z lososa
Kuracie fajitas
Pohánka s klobásou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špagety s jesennou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Jemné a šťavnaté hovädzie mäso preliate chrenovo-jablkovou omáčkou je perfektnou voľbou, ak chcete podávať na tanieri netradičné ale o to viac chutné jedlo.

Suroviny

500 ml vody
1 kocka Podravka Natur zeleninového bujónu
600 g hovädzieho mäsa
Chrenová omáčka:
150 g chrenu
300 ml vody, v ktorej sa varila hovädzina
200 g jabĺk
soľ
50 ml jablčného octu
lyžička cukru

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Do vriacej vody dáme kocku zeleninového bujónu, hovädzie mäso a necháme zvariť. Varíme na miernom ohni, dokým mäso nebude mäkké.
  • 2 Chren obielime, nastrúhame a zalejeme vodou, v ktorej sa varilo mäso. Pridáme nastrúhané jablko, soľ, ocot a cukor a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete mať mäso jemné a šťavnaté, vždy ho dajte do vriacej vody. Horúca voda uzatvára póry v mäse a mäso ostane šťavnaté a zachová si všetky živiny.

Porcia

Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s chlebom.

Zdieľať s priateľmi