Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku

Okúzľujúce letné kurča
Biela ryba s fazuľou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Lasagne z panvice
Bravčové kotlety s kuskusom
Paradajková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pikantné bravčové závitky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie mäso so zeleninou
Mrkvová polievka
Grilované rebierka
Zeleninové špízy
Tekvicová polievka s jablkom
Grilovaný hamburger
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z fazuľových strukov
Losos s cuketovou krustou
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečená jahňacina s mandľami
Ražniči z lososa
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ravioly so šalviou
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Špagety zo Stredomoria
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cuketové jednohubky
Ovocný šalát s kuracinou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Nové zemiaky s Ajvarom
Rolky z roštenky so zeleninou
Hubový guľáš
Mediteránska rapsódia
Bravčová panenka so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Zapečené špagety s tuniakom
Teľacie kotlety so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie fajitas
Pohánka s klobásou
Treska s vajíčkovým šalátom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Letné zeleninové ragú
Pikantná rybacia zmes
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Morčacina s citrónom a oreganom
Tournedos s maslovou zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Hrachová polievka
Polievka s mäsovými guličkami
Pizza v zemiakoch
Caponata a lá Podravka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Vyprážaný syr
Kuracie tyčinky v kečupe
Guláš z cíceru a mangoldu
Biela treska
Tuniakový šalát
Rizoto na španielsky spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Párky v slanine
Cestovinový šalát so surimi
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Polievka z rukoly a kreviet
Polievka z bôbu
Viac receptov pre túto náladu

Zeleninové fašírky sú jedlom, ktoré si môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny, alebo z tej, ktorú nájdete doma v chladničke.

Suroviny

350 g póru
450 g mrkvy
300 g zemiakov
štipku soli
1 lyžica ochucovadla Podravka Natur
100 g múky
100 g strúhanky
olej na vyprážanie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pór umyjeme, nakrájame na krúžky a dáme do hrnca.
  • 2 Mrkvu a zemiaky očistíme, ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme do hrnca k póru. Zalejeme vodou, pridáme štipku soli a varíme na miernom ohni približne 15 minút.
  • 3 Uvarenú zeleninu scedíme a zmiešame s múkou a 50 g strúhanky.
  • 4 Všetko dobre premiešame a rukami vytvarujeme fašírky.
  • 5 Pripravené fašírky obalíme vo zvyšnej strúhanke a v oleji vypražíme dohneda.

Tip

Mrkvu môžete zameniť za tekvicu, pór za kel alebo môžete použiť vašu obľúbenú kombináciu zeleniny.

Porcia

Fašírky podávame s obľúbenou prílohou (ryža, zemiaky, bulgur,...) a šalátom.

Zdieľať s priateľmi