Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Polievka z fazuľových strukov

Losos s cuketovou krustou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Špagety s jesennou omáčkou
Paradajková polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Zeleninové špízy
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Šošovicová polievka so špenátom
Cestovinový šalát so surimi
Kuracie tyčinky v kečupe
Ovocný šalát s kuracinou
Grilované rebierka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zapečené špagety s tuniakom
Treska s vajíčkovým šalátom
Vyprážaný syr
Nové zemiaky s Ajvarom
Pizza v zemiakoch
Morčacina s citrónom a oreganom
Bravčové kotlety s kuskusom
Hubový guľáš
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Párky v slanine
Cuketové jednohubky
Ravioly so šalviou
Lasagne z panvice
Tekvicová polievka s jablkom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pečená jahňacina s mandľami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie fajitas
Biela treska
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Teľacie kotlety so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mrkvová polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Letné zeleninové ragú
Tuniakový šalát
Polievka s mäsovými guličkami
Bravčová panenka so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Grilovaný hamburger
Polievka z bôbu
Guláš z cíceru a mangoldu
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Okúzľujúce letné kurča
Pikantné bravčové závitky
Biela ryba s fazuľou
Caponata a lá Podravka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pohánka s klobásou
Polievka z rukoly a kreviet
Pikantná rybacia zmes
Sladká bravčová panenka
Kuracie prsia pečené v rúre
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Hrachová polievka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Ražniči z lososa
Mediteránska rapsódia
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Viac receptov pre túto náladu

Pri tejto lahodnej polievke urobenej zo zemiakov, mrkvy a fazuľových strukov sa každý podľa svojej chuti môže rozhodnúť, či ju chce posypanú sladkou alebo štipľavou mletou paprikou.

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g mrkvy
800 g fazuľových strukov
150 g zemiakov
1 lyžička sladkej/štipľavej mletej papriky
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 strúčik cesnaku
100 ml smotany na varenie
1 lyžica čerstvej nakrájanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky a ešte chvíľu opražíme.
  • 2 Pridáme očistené, umyté a na malé kúsky nakrájané fazuľové struky a zemiaky, sladkú/štipľavú papriku, zalejeme vodou, pridáme Podravka ochucovadlo, pretlačený cesnak a varíme na miernom ohni zakryté pokrievkou, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Primiešame smotanu varenie a necháme prevrieť.

Porcia

Podávame posypané nasekanou petržlenovou vňaťou.

Zdieľať s priateľmi