Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Zeleninové špízy

Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka z rukoly a kreviet
Zapečené špagety s tuniakom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Mrkvová polievka
Polievka z bôbu
Ražniči z lososa
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Biela treska
Mediteránska rapsódia
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pohánka s klobásou
Hrachová polievka
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Špagety s jesennou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bravčová panenka so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie fajitas
Lahodné pečené zemiaky
Šošovicová polievka so špenátom
Paradajková polievka
Pikantná rybacia zmes
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Špagety zo Stredomoria
Cestovinový šalát so surimi
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Treska s vajíčkovým šalátom
Pizza v zemiakoch
Tekvicová polievka s jablkom
Cuketové jednohubky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Tuniakový šalát
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Vyprážaný syr
Pečená jahňacina s mandľami
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Teľacie kotlety so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Hubový guľáš
Kuracie mäso so zeleninou
Lasagne z panvice
Sladká bravčová panenka
Grilované rebierka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Losos s cuketovou krustou
Pikantné bravčové závitky
Rizoto na španielsky spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Ovocný šalát s kuracinou
Grilovaný hamburger
Ravioly so šalviou
Letné zeleninové ragú
Okúzľujúce letné kurča
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela ryba s fazuľou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie tyčinky v kečupe
Párky v slanine
Viac receptov pre túto náladu

Pripravíme si vegetariánsky gril s našou obľúbenou zeleninou a vychutnáme si zľahka zapečený pokrm.

Suroviny

2 konzervy mladej kukurice
20 g šampiňónov
1 Podravka na pečenú zeleninu
20 g cherry paradajok
2 cukety
1 fialová cibuľa

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Zeleninu a šampiňóny (môžeme použiť zeleninu podľa vlastného výberu) očistíme, umyjeme a nakrájame na malé kúsky alebo plátky. Kukuricu uvaríme a potom ju nakrájame rovnakým spôsobom.
  • 2 Takto pripravené ražniči pečieme na grile s malým množstvom tuku asi 15 minút a pritom ho otáčame. Ešte horúce špízy posypeme Podravkou a podávame s varenou ryžou.

Malé tajomstvá

Ak chceme použiť brokolicu, karfiol alebo mrkvu, tak ich predtým ako začneme grilovať, uvaríme vo vriacej vode.

Zdieľať s priateľmi