Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Kuracie tyčinky v kečupe

Polievka z fazuľových strukov
Pečená jahňacina s mandľami
Rolky z roštenky so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tournedos s maslovou zeleninou
Pizza v zemiakoch
Sladká bravčová panenka
Polievka z bôbu
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pikantná rybacia zmes
Paradajková polievka
Vyprážaný syr
Kuracie mäso so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Špagety s jesennou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Okúzľujúce letné kurča
Losos s cuketovou krustou
Biela ryba s fazuľou
Hubový guľáš
Polievka s mäsovými guličkami
Hrachová polievka
Bravčové kotlety s kuskusom
Mrkvová polievka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Tekvicová polievka s jablkom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Mediteránska rapsódia
Grilované rebierka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pohánka s klobásou
Párky v slanine
Caponata a lá Podravka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka z rukoly a kreviet
Bravčová panenka so zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Guláš z cíceru a mangoldu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ovocný šalát s kuracinou
Letné zeleninové ragú
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Lasagne z panvice
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ražniči z lososa
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Ravioly so šalviou
Cuketové jednohubky
Rizoto na španielsky spôsob
Pikantné bravčové závitky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zeleninové špízy
Lahodné pečené zemiaky
Špagety zo Stredomoria
Cestovinový šalát so surimi
Biela treska
Kuracie mäso na thajský spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Tuniakový šalát
Kuracie fajitas
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilovaný hamburger
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Viac receptov pre túto náladu

Kuracie mäso si svojou neodolateľnou chuťou a mnohými chutnými kombináciami znovu a znovu vydobíja miesto na našich jedálnych lístkoch. Namáčaním do kečupu, curry a Podravky ochucovadla pikant, na veľké potešenie všetkých členov rodiny, znovu vytvoríte niečo nové.

Suroviny

1 kg kuracích rezňov
1 lyžica Podravka pikant
olej na praženie
Omáčka:
200 ml jemného kečupu
½ lyžičky curry korenia
1 lyžica Podravka pikant

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby25 min

  • 1 Kečup zmiešame s curry korením a Podravka ochucovadlom pikant. Zmes necháme odstáť na chladnom mieste asi jednu hodinu.
  • 2 Kuracie rezne nakrájame na hrubšie tyčinky a posypeme ich Podravka ochucovadlom pikant.
  • 3 V panvici na horúcom oleji opražíme kuracie tyčinky a potom ich vyberieme na pijavý papier, aby odsal nadbytočný tuk.

Tip

Takto pripravená omáčka môže prikrytá stáť v chladničke niekoľko dní.

Porcia

Na väčší servírovací tanier položíme malú misku s omáčkou. Okolo malej misky poukladáme upražený chlieb, slané tyčinky a pražené kuracie tyčinky.

Zdieľať s priateľmi