Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Grilovaný hamburger

Caponata a lá Podravka
Špagety s jesennou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Losos s cuketovou krustou
Bravčové kotlety s kuskusom
Tuniakový šalát
Pikantná rybacia zmes
Polievka z rukoly a kreviet
Ravioly so šalviou
Cestovinový šalát so surimi
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Zeleninové špízy
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Guláš z cíceru a mangoldu
Biela ryba s fazuľou
Kuracie tyčinky v kečupe
Teľacie kotlety so zeleninou
Paradajková polievka
Letné zeleninové ragú
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka z fazuľových strukov
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Biela treska
Cuketové jednohubky
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči z lososa
Morčacina s citrónom a oreganom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pizza v zemiakoch
Šošovicová polievka so špenátom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie mäso na thajský spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Grilované rebierka
Mrkvová polievka
Kuracie mäso so zeleninou
Polievka z bôbu
Párky v slanine
Lahodné pečené zemiaky
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Lasagne z panvice
Rizoto na španielsky spôsob
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rolky z roštenky so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Sladká bravčová panenka
Pikantné bravčové závitky
Nové zemiaky s Ajvarom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie fajitas
Cestoviny na stredomorský spôsob
Vyprážaný syr
Mediteránska rapsódia
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Špagety zo Stredomoria
Pečená jahňacina s mandľami
Ovocný šalát s kuracinou
Pohánka s klobásou
Tournedos s maslovou zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hrachová polievka
Bravčová panenka so zeleninou
Hubový guľáš
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si šťavnaté hamburgery s Ajvarom jemným Podravka a volským okom v chrumkavom pečive a vychutnávajte si skvelé jedlo.

Suroviny

700 g mletého hovädzieho mäsa
1 Podravka Grill Classic
80 g cibule
4 ks pečiva na hamburger
4 vajcia
4 plátky syra
100 g slaniny
50 ml oleja
4 lyžice majonézy
Ajvar jemný Podravka
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Mäso zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou, Podravkou Grill Classic, soľou a korením, poriadne premiešame a necháme postáť asi 30 minút. Zo zmesi potom vytvarujeme 4 hrubšie placky (asi tak isto hrubé, ako je pečivo).
  • 2 Pečivo prerežeme na polovicu a opečieme ho z vnútornej strany na suchej panvici. Panvicu utrieme papierovým obrúskom a položíme na ňu na plátky nakrájanej slaniny a opražíme ju dozlatista.
  • 3 Gril poriadne zahrejeme, potrieme olivovým olejom a položíme naň mäso, ktoré poriadne ugrilujeme z oboch strán.
  • 4 Na panvicu pridáme olej a vajcia a poriadne ich opečieme.
  • 5 Spodnú časť pečiva potrieme majonézou alebo Ajvarom jemným Podravka. Potom položíme opečenú slaninu, mäso, plátok syra a nakoniec vajce.

Tip

Pri príprave mäsa na hamburger je dôležité, aby ste mäso veľmi nemiešali. Premiešajte ho len zľahka, rýchlo vytvarujte do placiek, ale nie príliš tenkých, aby bolo mäso poriadne šťavnaté.

Porcia

Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.

Zdieľať s priateľmi