Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestoviny na stredomorský spôsob

Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninové špízy
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Cestovinový šalát so surimi
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie tyčinky v kečupe
Okúzľujúce letné kurča
Paradajková polievka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pečená jahňacina s mandľami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Ravioly so šalviou
Losos s cuketovou krustou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka z fazuľových strukov
Párky v slanine
Tekvicová polievka s jablkom
Lahodné pečené zemiaky
Bravčová panenka so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie prsia pečené v rúre
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Hubový guľáš
Kuracie fajitas
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pizza v zemiakoch
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka s mäsovými guličkami
Špagety zo Stredomoria
Guláš z cíceru a mangoldu
Špagety s jesennou omáčkou
Grilované rebierka
Hrachová polievka
Sladká bravčová panenka
Vyprážaný syr
Polievka z rukoly a kreviet
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ovocný šalát s kuracinou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Mrkvová polievka
Letné zeleninové ragú
Pohánka s klobásou
Tournedos s maslovou zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Pikantná rybacia zmes
Caponata a lá Podravka
Grilovaný hamburger
Bravčové kotlety s kuskusom
Šošovicová polievka so špenátom
Rolky z roštenky so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka z bôbu
Tuniakový šalát
Kuracie mäso so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Ražniči z lososa
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mediteránska rapsódia
Biela treska
Lasagne z panvice
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cuketové jednohubky
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi