Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Hubový guľáš

Pohánka s klobásou
Zeleninové špízy
Bravčové kotlety s kuskusom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Tuniakový šalát
Cuketové jednohubky
Rolky z roštenky so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela ryba s fazuľou
Špagety s jesennou omáčkou
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Mrkvová polievka
Vyprážaný syr
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Nové zemiaky s Ajvarom
Pikantná rybacia zmes
Caponata a lá Podravka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie mäso so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka
Guláš z cíceru a mangoldu
Bravčová panenka so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ravioly so šalviou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované rebierka
Šošovicová polievka so špenátom
Ovocný šalát s kuracinou
Letné zeleninové ragú
Ražniči z lososa
Lahodné pečené zemiaky
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cestovinový šalát so surimi
Pizza v zemiakoch
Lasagne z panvice
Párky v slanine
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Okúzľujúce letné kurča
Teľacie kotlety so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pečená jahňacina s mandľami
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Pikantné bravčové závitky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Chutný šalát z opečených zemiakov
Biela treska
Mediteránska rapsódia
Kuracie fajitas
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Zapečené špagety s tuniakom
Špagety zo Stredomoria
Sladká bravčová panenka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Polievka z bôbu
Grilovaný hamburger
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie tyčinky v kečupe
Hrachová polievka
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Viac receptov pre túto náladu

Guľáš z hríbov doplnený o slaninu a pasírované paradajky vám poskytne pastvu nie len pre oči ale aj pre vaše chuťové poháriky.

Suroviny

2 - 3 lyžice oleja
1 cibuľa
50 g slaniny
1 zeler
1 mrkva
600 g húb (šampiňóny, hliva, dubáky)
750 g zemiakov
2 kocky hovädzieho bujónu Podravka
100 ml pasírovaných paradajok Podravka
2 lyžičky múky
2 strúčiky cesnaku
1 chilli paprička
petržlenová vňať
bobkový list
soľ

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 35 min

  • 1 Na oleji krátko opečieme na jemno nakrájanú cibuľu, na menšie kúsky nakrájanú slaninu, mrkvu a zeler nakrájanú na kocky.
  • 2 Pridáme očistené huby, zemiaky nakrájané na kocky a bobkový list.
  • 3 Osolíme, premiešame, zalejeme horúcou vodou tak, aby boli všetky ingrediencie v hrnci zakryté. Pridáme Podravka bujón a varíme na miernom ohni cca 15 - 20 minút.
  • 4 Pridáme Podravka pasírované paradajky, múku, pretlačený cesnak, nakrájanú chilli papričku a varíme ešte 5 minút.
  • 5 Podľa potreby osolíme, pridáme ešte trochu vody a prevaríme.

Tip

Toto jedlo môžete pripraviť z jedného alebo z viacerých druhov hríbov. Takisto môžete použiť sušené hríby, ktoré ste predtým namočili do vody.

Porcia

Posypeme petržlenovou vňaťou a podávame s opečeným krajcom chleba.

Zdieľať s priateľmi