Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Hrachová polievka

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Biela ryba s fazuľou
Mediteránska rapsódia
Kuracie tyčinky v kečupe
Ražniči z lososa
Losos s cuketovou krustou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Šošovicová polievka so špenátom
Tournedos s maslovou zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Pohánka s klobásou
Špagety s jesennou omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Mrkvová polievka
Polievka z rukoly a kreviet
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Okúzľujúce letné kurča
Zeleninové špízy
Grilovaný hamburger
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajková polievka
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilované rebierka
Lasagne z panvice
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Caponata a lá Podravka
Kuracie prsia pečené v rúre
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestovinový šalát so surimi
Tuniakový šalát
Hubový guľáš
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka z fazuľových strukov
Nové zemiaky s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rizoto na španielsky spôsob
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Cuketové jednohubky
Biela treska
Sladká bravčová panenka
Morčacina s citrónom a oreganom
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie fajitas
Letné zeleninové ragú
Párky v slanine
Kuracie mäso so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pikantná rybacia zmes
Pizza v zemiakoch
Guláš z cíceru a mangoldu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ravioly so šalviou
Polievka z bôbu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Vyprážaný syr
Pečená jahňacina s mandľami
Treska s vajíčkovým šalátom
Bravčová panenka so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Je veľa spôsobov, ako pripraviť hrachovú polievku. My odporúčame hrachovú polievku pre mäsožravcov. Párok alebo klobáska jej dodá tú správnu vôňu a chuť.

Suroviny

1 hrnček Lagris hrachu
2 mrkvy
2 zemiaky
2 párky
1 lyžica Podravky ochucovadla
majorán

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Hrach preberieme, umyjeme a dáme variť (množstvo vody dáme podľa toho, akú hustú chceme polievku mať).
  • 2 Pridáme Podravku ochucovadlo a občas miešame. Keď je hrach skoro rozvarený, pridáme nakrájanú mrkvu a neskôr aj na kocky nakrájané zemiaky a párok alebo klobásu.
  • 3 Varíme, až kým zemiaky nezmäknú. Nakoniec ochutíme troškou majoránky a jedlo je hotové.

Porcia

Podávame s krutónmi.

Malé tajomstvá

Hrach je v gastronómii pokladaný za zeleninu, no botanicky patrí medzi ovocie.

Zdieľať s priateľmi