Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Kuracie fajitas

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Zapečené špagety s tuniakom
Tournedos s maslovou zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Treska s vajíčkovým šalátom
Guláš z cíceru a mangoldu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rolky z roštenky so zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Grilované rebierka
Letné zeleninové ragú
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Tuniakový šalát
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie tyčinky v kečupe
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ražniči z lososa
Zeleninové špízy
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Losos s cuketovou krustou
Špagety zo Stredomoria
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tekvicová polievka s jablkom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ravioly so šalviou
Hubový guľáš
Polievka z fazuľových strukov
Špagety s jesennou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Sladká bravčová panenka
Mrkvová polievka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pikantná rybacia zmes
Polievka z rukoly a kreviet
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bravčové kotlety s kuskusom
Pizza v zemiakoch
Pohánka s klobásou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaný hamburger
Kuracie prsia pečené v rúre
Cestovinový šalát so surimi
Rizoto na španielsky spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela treska
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Paradajková polievka
Bravčová panenka so zeleninou
Polievka z bôbu
Caponata a lá Podravka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Pikantné bravčové závitky
Kuracie mäso so zeleninou
Párky v slanine
Lasagne z panvice
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cuketové jednohubky
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Biela ryba s fazuľou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Vyprážaný syr
Okúzľujúce letné kurča
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Hrachová polievka
Pečená jahňacina s mandľami
Viac receptov pre túto náladu

Chutné, rýchle a ešte aj oku lahodiace jedlo, ktoré sa nemusíte báť pripraviť aj svojím hosťom.

Suroviny

1 kg kuracích pŕs
1 balenie Podravky Natur na zlaté kurča
2 lyžice citrónovej šťavy
4 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g paradajok
100 g zelenej papriky
100 g červenej papriky
280 g sterilizovanej kukurice Podravka
200 ml kyslej smotany
250 ml majonézy
8 torttíl
listový šalát

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 8 osoby45 min

  • 1 Kuracie prsia nakrájame na rezance a posypeme Podravkou na zlaté kurča. Pokvapkáme citrónovou šťavou a 2 lyžicami olivového oleja a dobre premiešame. Necháme marinovať približne 20 minút.
  • 2 Zvyšný olej dáme zohriať na panvicu a na ňom dozlatista opečieme cibuľu nakrájanú na plátky. Pridáme namarinované mäso a necháme piecť, dokým nebude zlatisté. Potom pridáme paradajku nakrájanú na štvrtiny a papriku nakrájanú na pásiky. Dusíme 15 minút, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Tortilly opečieme na suchej panvici.
  • 4 Kyslú smotanu zmiešame s majonézou.
  • 5 Do každej tortilly dáme listový šalát, rozdelíme pripravenú zmes, pridáme kukuricu a vytvorený dip.

Tip

Do tortilly môžete pridať akúkoľvek zeleninu podľa vašej chuti alebo akú nájdete v chladničke.

Porcia

Pripravenú tortillu zamotajte a okamžite podávajte.

Zdieľať s priateľmi