Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Kuracie mäso so zeleninou

Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka z fazuľových strukov
Morčacina s citrónom a oreganom
Hrachová polievka
Caponata a lá Podravka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Vyprážaný syr
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zapečené špagety s tuniakom
Hubový guľáš
Bravčová panenka so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Špagety zo Stredomoria
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Letné zeleninové ragú
Polievka z bôbu
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Bravčové kotlety s kuskusom
Šošovicová polievka so špenátom
Ravioly so šalviou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka s mäsovými guličkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lahodné pečené zemiaky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaný hamburger
Rizoto na španielsky spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie tyčinky v kečupe
Mrkvová polievka
Biela treska
Tekvicová polievka s jablkom
Treska s vajíčkovým šalátom
Ražniči z lososa
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestovinový šalát so surimi
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pohánka s klobásou
Pizza v zemiakoch
Tournedos s maslovou zeleninou
Tuniakový šalát
Polievka z rukoly a kreviet
Zeleninové špízy
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pikantná rybacia zmes
Paradajková polievka
Nové zemiaky s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Špagety s jesennou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Guláš z cíceru a mangoldu
Okúzľujúce letné kurča
Rolky z roštenky so zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Párky v slanine
Ovocný šalát s kuracinou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Biela ryba s fazuľou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie fajitas
Losos s cuketovou krustou
Sladká bravčová panenka
Pikantné bravčové závitky
Cuketové jednohubky
Grilované rebierka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Lasagne z panvice
Viac receptov pre túto náladu

Množstvo byliniek je typické pre belgickú kuchyňu, a jeden z typických príkladov tejto kuchyne je nasledovný recept. Zaujímavý je aj pomer zeleniny a mäsa, ani jedno neprevláda, jedlo je veľmi vyvážené!

Suroviny

30 g masla
300 g mrkvy
450 g póru (bielej časti)
10 malých bielych cibuliek
1 kg kuraciny (stehno, horné stehno, prsia)
1 lyžica Podravka Natur
čerstvo mleté čierne korenie
1 zväzok petržlenovej vňate
1 vetvička čerstvého tymianu
1 vetvička čerstvého estragónu
bobkový list
300 ml vody
450 g Mrazeného hrášku Podravka
200 g brokolice

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Do rozpusteného masla pridajte mrkvu a pór narezaný na kolieska a krátko poduste.
  • 2 Kuracie mäso nakrájajte na kúsky, okoreňte Podravkou a čiernym korením a položte ho na zeleninu.
  • 3 Čerstvú petržlenovú vňať, tymián, estragón a bobkový list zviažte kuchynskou niťou a pridajte k mäsu a zelenine. Podlejte vodou a prikryté duste na miernom ohni okolo 20 minút. Z času na čas nádobu potraste.
  • 4 Pridajte hrášok, brokolicu rozdelenú na kúsky a duste ešte 20 minút.

Tip

Tento pokrm môžete zahustiť pridaním škrobovej múčky Gussnel, rozmiešanej v troche vody.

Porcia

Teplé kuracie mäso podávajte so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi