Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou

Kuracie mäso so zeleninou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Hubový guľáš
Kuracie tyčinky v kečupe
Letné zeleninové ragú
Pizza v zemiakoch
Cestovinový šalát so surimi
Biela treska
Losos s cuketovou krustou
Grilovaný hamburger
Polievka z bôbu
Mediteránska rapsódia
Tuniakový šalát
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Bravčové kotlety s kuskusom
Zapečené špagety s tuniakom
Tournedos s maslovou zeleninou
Grilované rebierka
Sladká bravčová panenka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka z fazuľových strukov
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Mrkvová polievka
Ražniči z lososa
Hrachová polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Biela ryba s fazuľou
Bravčová panenka so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Ravioly so šalviou
Guláš z cíceru a mangoldu
Morčacina s citrónom a oreganom
Lasagne z panvice
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špagety zo Stredomoria
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Šošovicová polievka so špenátom
Okúzľujúce letné kurča
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Špagety s jesennou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Párky v slanine
Treska s vajíčkovým šalátom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie fajitas
Ovocný šalát s kuracinou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rizoto na španielsky spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajková polievka
Pikantné bravčové závitky
Caponata a lá Podravka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pikantná rybacia zmes
Cuketové jednohubky
Pohánka s klobásou
Polievka z rukoly a kreviet
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Zeleninové špízy
Tekvicová polievka s jablkom
Pečená jahňacina s mandľami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Vyprážaný syr
Teľacie kotlety so zeleninou
Viac receptov pre túto náladu

Tieto krehké kúsky kuracieho mäsa pripravené spolu so zeleným hráškom a pasírovanými paradajkami, podávané s gnocchi a posypané nastrúhaným syrom, sú ako stvorené stať sa trvalou súčasťou vášho jedálnička.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
200 g mrazeného hrášku
3 polievkové lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
200 ml pasírovaných paradajok Podravka
100 ml bieleho vína
1 polievková lyžica nasekanej petržlenovej vňate
gnocchi
soľ
mleté čierne korenie
1 polievková lyžica Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 V panvici na rozohriatom oleji opražíme na pásiky nakrájané kuracie mäso.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a mrazený hrášok, krátko spolu osmažíme a pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 3 Ochutíme jednou lyžicou Podravka ochucovadla, prilejeme víno a na miernom plameni necháme variť po dobu 5-10 minút.
  • 4 Pred podávaním podľa chuti osolíme, okoreníme a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Tip

Ak uprednostňujete hustejšie omáčky, môžete počas varenia do omáčky primiešať jednu čajovú lyžičku kukuričného škrobu rozmiešaného vo vode.

Porcia

Podávame spolu s uvarenými gnocchi, posypané hoblinami nastrúhaného parmezánu.

Zdieľať s priateľmi