Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Špagety zo Stredomoria

Pizza v zemiakoch
Pečená jahňacina s mandľami
Šošovicová polievka so špenátom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Tournedos s maslovou zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Polievka z fazuľových strukov
Zapečené špagety s tuniakom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka
Teľacie kotlety so zeleninou
Mrkvová polievka
Biela treska
Pohánka s klobásou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Sladká bravčová panenka
Tuniakový šalát
Hubový guľáš
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Vyprážaný syr
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie mäso so zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Pikantná rybacia zmes
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Ravioly so šalviou
Polievka z rukoly a kreviet
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Párky v slanine
Špagety s jesennou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie tyčinky v kečupe
Nové zemiaky s Ajvarom
Cuketové jednohubky
Grilovaný hamburger
Losos s cuketovou krustou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie prsia pečené v rúre
Rizoto na španielsky spôsob
Biela ryba s fazuľou
Bravčová panenka so zeleninou
Zeleninové špízy
Guláš z cíceru a mangoldu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie fajitas
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Letné zeleninové ragú
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Lasagne z panvice
Ražniči z lososa
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pikantné bravčové závitky
Bravčové kotlety s kuskusom
Polievka s mäsovými guličkami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Hrachová polievka
Polievka z bôbu
Caponata a lá Podravka
Treska s vajíčkovým šalátom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Grilované rebierka
Mediteránska rapsódia
Morčacina s citrónom a oreganom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Viac receptov pre túto náladu

Špagety zo Stredomoria sa nezaobídu bez dusenej zeleniny, ančovičiek a tuniaka. Celé to zavŕšite nastrúhaným parmezánom a môžete si byť istý, že s týmto jedlom určite zožnete úspech a skvelo predvediete svoje kulinárske schopnosti.

Suroviny

300 g Podravka špagiet
3 konzervy Eva tuniaka v olivovom oleji
1 cibuľa
1 červená paprika
2 strúčiky cesnaku
3 konzervy ančovičiek
1 lyžička Podravka ochucovadla Pikant
120 g zelených odkôstkovaných olív
390 g Podravka krájaných paradajok
1/2 lyžičky sušeného oregana
čierne korenie mleté
soľ
parmezán

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby35 min

  • 1 Olej z tuniaka vylejeme do hlbokej panvice a zahrejeme ho. Pridáme najemno nakrájanú cibuľu a papriku nakrájanú na kocky a opekáme, dokým nezmäknú.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak, nakrájané ančovičky, Podravka ochucovadlo Pikant a za stáleho miešania naďalej restujeme.
  • 3 Pridáme krájané paradajky Podravka a oregano a poriadne premiešame. Na miernom ohni varíme približne 15 minút, dokým omáčka nezhustne.
  • 4 Dochutíme soľou a korením a vmiešame rozdrobený tuniak a olivy.
  • 5 Špagety uvaríme podľa návodu na obale, scedíme ich a pridáme na panvicu k omáčke. Poriadne premiešame a krátko povaríme.

Tip

Namiesto krájaných paradajok môžete použiť aj lúpané paradajky Podravka.

Porcia

Podávame teplé a posypané nastrúhaným parmezánom.

Zdieľať s priateľmi