Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cuketové jednohubky

Caponata a lá Podravka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Hubový guľáš
Hrachová polievka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rolky z roštenky so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Polievka z bôbu
Pikantná rybacia zmes
Ravioly so šalviou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pohánka s klobásou
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracie prsia pečené v rúre
Cestovinový šalát so surimi
Rizoto na španielsky spôsob
Polievka z rukoly a kreviet
Špagety zo Stredomoria
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paradajková polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Treska s vajíčkovým šalátom
Zapečené špagety s tuniakom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Biela ryba s fazuľou
Kuracie fajitas
Guláš z cíceru a mangoldu
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie mäso so zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zeleninové špízy
Pečená jahňacina s mandľami
Ražniči z lososa
Letné zeleninové ragú
Vyprážaný syr
Polievka z fazuľových strukov
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Párky v slanine
Biela treska
Šošovicová polievka so špenátom
Grilované rebierka
Sladká bravčová panenka
Mediteránska rapsódia
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Lasagne z panvice
Pizza v zemiakoch
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Mrkvová polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniakový šalát
Okúzľujúce letné kurča
Tournedos s maslovou zeleninou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Losos s cuketovou krustou
Bravčová panenka so zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Grilovaný hamburger
Pikantné bravčové závitky
Nové zemiaky s Ajvarom
Morčacina s citrónom a oreganom
Bravčové kotlety s kuskusom
Viac receptov pre túto náladu

Studené jednohubky z tekvice alebo baklažánu sú perfektným jedlom, ak pripravujete doma nejakú párty alebo čakáte dôležitých hostí, ktorých chcete ohúriť.

Suroviny

2 - 3 stredné cukety
2 lyžice olivového oleja
150 g syra ricotta
160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
1 lyžička Podravka Natur ochucovadla Stredomorie
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Cukety nakrájame na dlhé, tenké plátky a opečieme ich na naolejovanej panvici (môže byť aj grilovacia). Keď trošku zmäknú, dajú sa ohnúť, tak ich presunieme na papierový obrúsok, aby sa zbavili tuku.
  • 2 Syr, tuniak, Podravku Natur a petržlenovú vňať spolu poriadne zmiešame a vytvoríme tak plnku. Na každý jeden plátok cukety dáme za lyžicu plnky a zrolujeme ho.
  • 3 Toto zopakujeme s každým plátkom cukety a spevníme ich špáradlom.

Tip

Ak chcete trošku zmeniť chuť, môžete cuketu zameniť za mladý baklažán.

Porcia

Necháme v chladničke, dokým ich nebudeme podávať. Podávame ako predjedlo.

Zdieľať s priateľmi