Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Zapečené špagety s tuniakom

Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilovaný hamburger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Pohánka s klobásou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Lasagne z panvice
Losos s cuketovou krustou
Tournedos s maslovou zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Cestovinový šalát so surimi
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Caponata a lá Podravka
Tekvicová polievka s jablkom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ravioly so šalviou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Hrachová polievka
Párky v slanine
Letné zeleninové ragú
Špagety zo Stredomoria
Biela treska
Sladká bravčová panenka
Mrkvová polievka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracie fajitas
Biela ryba s fazuľou
Mediteránska rapsódia
Špagety s jesennou omáčkou
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie mäso so zeleninou
Lahodné pečené zemiaky
Paradajková polievka
Pikantná rybacia zmes
Treska s vajíčkovým šalátom
Pizza v zemiakoch
Nové zemiaky s Ajvarom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rolky z roštenky so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Rizoto na španielsky spôsob
Vyprážaný syr
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Ražniči z lososa
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Grilované rebierka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Zeleninové špízy
Tuniakový šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka z bôbu
Polievka z rukoly a kreviet
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cuketové jednohubky
Hubový guľáš
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Bravčové kotlety s kuskusom
Ovocný šalát s kuracinou
Okúzľujúce letné kurča
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Zapečené špagety s tuniakom sú určite chutným stredomorským jedlom s paradajkovou omáčkou, cesnakom, olivovým olejom, syrom ricotta a stredomorským korením. Bohatú chuť jedla doplňte vhodne vybraným vínom.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
390g Podravka krájaných paradajok s chilli
115g Eva tuniaka v olivovom oleji
300g syra ricotta
400g Špagety Podravka
8ks zelených odkôstkovaných olív
1 kávová lyžica Podravky ochucovadla
soľ, korenie
posekaná bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Na olivovom oleji speníme cesnak, pridáme krájané paradajky s chilli, soľ, korenie, Podravku ochucovadlo a podľa potreby podlejeme trochou vody. Varíme 10 minút.
  • 2 Potom pridáme scedený tuniak s rozmrveným syrom ricotta a pripravenú omáčku spojíme s uvarenými špagetami.
  • 3 Zmes vložíme do ohňovzdornej misy, pridáme olivy a zapekáme v predhriatej rúre pri 200 ° C po dobu 15-20 minút.

Porcia

Pred podávaním posypeme bazalkou.

Malé tajomstvá

Ricottu môžeme zameniť akýmkoľvek iným čerstvým syrom

Zdieľať s priateľmi