Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Treska s vajíčkovým šalátom

Teľacie kotlety so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ražniči z lososa
Caponata a lá Podravka
Tekvicová polievka s jablkom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Párky v slanine
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie tyčinky v kečupe
Rizoto na španielsky spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pizza v zemiakoch
Pohánka s klobásou
Lasagne z panvice
Grilovaný hamburger
Polievka z fazuľových strukov
Polievka z bôbu
Okúzľujúce letné kurča
Nové zemiaky s Ajvarom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Ravioly so šalviou
Kuracie fajitas
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pikantné bravčové závitky
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tuniakový šalát
Sladká bravčová panenka
Špagety s jesennou omáčkou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Špagety zo Stredomoria
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka z rukoly a kreviet
Zapečené špagety s tuniakom
Lahodné pečené zemiaky
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela ryba s fazuľou
Cestovinový šalát so surimi
Tournedos s maslovou zeleninou
Guláš z cíceru a mangoldu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka s mäsovými guličkami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilované rebierka
Losos s cuketovou krustou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Mediteránska rapsódia
Zeleninové špízy
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie mäso so zeleninou
Biela treska
Letné zeleninové ragú
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Mrkvová polievka
Vyprážaný syr
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Hubový guľáš
Hrachová polievka
Cuketové jednohubky
Pikantná rybacia zmes
Pečená jahňacina s mandľami
Bravčové kotlety s kuskusom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Ovocný šalát s kuracinou
Bravčová panenka so zeleninou
Paradajková polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi