Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Šošovicová polievka so špenátom
Okúzľujúce letné kurča
Lahodné pečené zemiaky
Pizza v zemiakoch
Kuracie mäso so zeleninou
Tournedos s maslovou zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Letné zeleninové ragú
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Caponata a lá Podravka
Grilované rebierka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Ražniči z lososa
Pikantná rybacia zmes
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Lasagne z panvice
Bravčová panenka so zeleninou
Vyprážaný syr
Grilovaný hamburger
Biela treska
Rizoto na španielsky spôsob
Hrachová polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Hubový guľáš
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pikantné bravčové závitky
Špagety s jesennou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z bôbu
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Cuketové jednohubky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Párky v slanine
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rolky z roštenky so zeleninou
Tuniakový šalát
Zeleninové špízy
Mrkvová polievka
Kuracie prsia pečené v rúre
Guláš z cíceru a mangoldu
Polievka z fazuľových strukov
Ravioly so šalviou
Tekvicová polievka s jablkom
Sladká bravčová panenka
Teľacie kotlety so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mediteránska rapsódia
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pečená jahňacina s mandľami
Pohánka s klobásou
Paradajková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Losos s cuketovou krustou
Biela ryba s fazuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie fajitas
Špagety zo Stredomoria
Morčacina s citrónom a oreganom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi