Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Tuniakový šalát

Ravioly so šalviou
Morčacina s citrónom a oreganom
Ovocný šalát s kuracinou
Pohánka s klobásou
Biela treska
Lahodné pečené zemiaky
Teľacie kotlety so zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie mäso so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Rizoto na španielsky spôsob
Bravčové kotlety s kuskusom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Mrkvová polievka
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Okúzľujúce letné kurča
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Polievka z rukoly a kreviet
Pikantné bravčové závitky
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z fazuľových strukov
Nové zemiaky s Ajvarom
Špagety zo Stredomoria
Ražniči z lososa
Šošovicová polievka so špenátom
Zeleninové špízy
Lasagne z panvice
Polievka z bôbu
Letné zeleninové ragú
Kuracie tyčinky v kečupe
Chutný šalát z opečených zemiakov
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Sladká bravčová panenka
Caponata a lá Podravka
Pikantná rybacia zmes
Paradajková polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Grilovaný hamburger
Rolky z roštenky so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Grilované rebierka
Cestovinový šalát so surimi
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pečená jahňacina s mandľami
Biela ryba s fazuľou
Mediteránska rapsódia
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Párky v slanine
Polievka s mäsovými guličkami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Losos s cuketovou krustou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Hubový guľáš
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Vyprážaný syr
Hrachová polievka
Špagety s jesennou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie fajitas
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cuketové jednohubky
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi