Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Nové zemiaky s Ajvarom

Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Mediteránska rapsódia
Letné zeleninové ragú
Kuracie fajitas
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestovinový šalát so surimi
Špagety s jesennou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Bravčová panenka so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Polievka z rukoly a kreviet
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Šošovicová polievka so špenátom
Guláš z cíceru a mangoldu
Pohánka s klobásou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilované rebierka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Lasagne z panvice
Pikantné bravčové závitky
Párky v slanine
Špagety zo Stredomoria
Zapečené špagety s tuniakom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Hubový guľáš
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Rolky z roštenky so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Paradajková polievka
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaný hamburger
Biela treska
Biela ryba s fazuľou
Rizoto na španielsky spôsob
Hrachová polievka
Pečená jahňacina s mandľami
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Vyprážaný syr
Cuketové jednohubky
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Teľacie kotlety so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Zeleninové špízy
Tekvicová polievka s jablkom
Ravioly so šalviou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Treska s vajíčkovým šalátom
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka z bôbu
Ražniči z lososa
Cestoviny na stredomorský spôsob
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pikantná rybacia zmes
Lahodné pečené zemiaky
Tuniakový šalát
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Caponata a lá Podravka
Tournedos s maslovou zeleninou
Mrkvová polievka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka s mäsovými guličkami
Viac receptov pre túto náladu

Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom od Podravky a Podravkou na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý deň.

Suroviny

1 kg malých nových zemiakov
1 Podravka na pečené zemiaky
2 lyžice domácej bravčovej masti
100 g jemného Ajvaru Podravka
petržlenová vňať

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky poriadne umyjeme, dáme ich do studenej neosolenej vody a položíme na oheň. Varíme asi 15 minút a potom ich zcedíme.
  • 2 Posypeme ich Podravkou na pečené zemiaky, zalejeme ich roztopenou bravčovou masťou a dobre premiešame.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na rozohriatu grilovaciu panvicu alebo gril a pečieme ich, dokým nebudú pekné zlatisté a mäkké v strede.
  • 4 Hotové zemiaky vyberieme do misky, pridáme Ajvar Podravka, posypeme petržlenovou vňáťou a poriadne premiešame.

Tip

Ajvar môžete zamiešať aj do zemiakov spolu s Podravkou na pečené zemiaky a masťou a až potom ich piecť.

Porcia

Podávame samostatne alebo na grilovačke s grilovaným mäsom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi