Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Lahodné pečené zemiaky

Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Sladká bravčová panenka
Pohánka s klobásou
Polievka z bôbu
Teľacie kotlety so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Vyprážaný syr
Tournedos s maslovou zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Morčacina s citrónom a oreganom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie prsia pečené v rúre
Bravčová panenka so zeleninou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie fajitas
Bravčové kotlety s kuskusom
Kuracie tyčinky v kečupe
Ražniči z lososa
Tuniakový šalát
Pečená jahňacina s mandľami
Zeleninové špízy
Tekvicová polievka s jablkom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Losos s cuketovou krustou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Hubový guľáš
Kuracie mäso so zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Nové zemiaky s Ajvarom
Rizoto na španielsky spôsob
Hrachová polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Špagety zo Stredomoria
Mrkvová polievka
Caponata a lá Podravka
Ovocný šalát s kuracinou
Biela treska
Polievka s mäsovými guličkami
Pikantná rybacia zmes
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Lasagne z panvice
Polievka z fazuľových strukov
Grilované rebierka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Okúzľujúce letné kurča
Letné zeleninové ragú
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pikantné bravčové závitky
Ravioly so šalviou
Mediteránska rapsódia
Cuketové jednohubky
Biela ryba s fazuľou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pizza v zemiakoch
Zapečené špagety s tuniakom
Rolky z roštenky so zeleninou
Guláš z cíceru a mangoldu
Grilovaný hamburger
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Špagety s jesennou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cestovinový šalát so surimi
Párky v slanine
Viac receptov pre túto náladu

Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.

Suroviny

3 lyžice kukuričnej krupice
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 lyžička mletého kari
1 lyžička čierneho mletého korenia
1,5 kg zemiakov
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Kukuričnú krupicu zmiešame s Podravka ochucovadlom, kari a čiernym mletým korením.
  • 2 Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.

Tip

Počas pečenia ich občas premiešajte.

Porcia

Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.

Zdieľať s priateľmi