Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Polievka z bôbu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilovaný hamburger
Pohánka s klobásou
Kuracie mäso so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Párky v slanine
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tuniakový šalát
Kuracie tyčinky v kečupe
Cuketové jednohubky
Polievka z fazuľových strukov
Lasagne z panvice
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Caponata a lá Podravka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie fajitas
Ražniči z lososa
Polievka z rukoly a kreviet
Nové zemiaky s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Treska s vajíčkovým šalátom
Mediteránska rapsódia
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Tournedos s maslovou zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Pikantná rybacia zmes
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Vyprážaný syr
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Šošovicová polievka so špenátom
Špagety s jesennou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Okúzľujúce letné kurča
Lahodné pečené zemiaky
Paradajková polievka
Ovocný šalát s kuracinou
Mrkvová polievka
Biela ryba s fazuľou
Rolky z roštenky so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bravčová panenka so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Pikantné bravčové závitky
Pizza v zemiakoch
Letné zeleninové ragú
Hrachová polievka
Hubový guľáš
Kuracie mäso na thajský spôsob
Zeleninové špízy
Pečená jahňacina s mandľami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Biela treska
Tekvicová polievka s jablkom
Špagety zo Stredomoria
Sladká bravčová panenka
Guláš z cíceru a mangoldu
Polievka s mäsovými guličkami
Grilované rebierka
Kuracie prsia pečené v rúre
Losos s cuketovou krustou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Ravioly so šalviou
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi